Keväällä laitoin 3 Anttilasta ostettua muovista kasvilavaa kasvihuoneen viereen jossa aikaisemmin oli tekemäni 3m pitkä pajukaukalo jossa oli kesäisin aina orvokkeja. Se kesti muutaman vuoden mutta tuli nyt viimein tiensä päähän. Kasvilavat ovat osoittautuneet TODELLA hyviksi. Pohjalla on kerros hiekkaa ja päällä kerros mustaa multaa. Kylvin amerikkalaista lehtisalaattia, tammenlehväsalaattia, pinaattia, retiisiä, tilliä, persiljaa, basilikaa, mangoldia, pensaspapua ja sokerihernettä toukokuun alussa ja satoa olen syönyt sieltä jo kuukauden verran. Nam!
Omasta lavasta raikasta salaattia ja muhkeita retiisejä. En ole aikaisemmin paljon retiisejä syönyt, mutta nyt minusta on tullut kova retiisifriikki, ne ovat ihania ja lueskelin netistä että niillä on myös todella paljon hyviä terveysvaikutuksia. Pinaattiakin on tullut popsittua oikein urakalla salaatin seassa ja pannarissa.
Tässä vielä muutama tulppaanimuisto kesäkuun puolivälistä.
Tässä vielä muutama tulppaanimuisto kesäkuun puolivälistä.
Lurps namskis mitä salaattiaineksia ja muita herkkuja! Salaatti saa kesällä ihan uuden ulottuvuudet, kun sinne voi poimia korianterin lehtiä, suolaheiniä ja vaikka mitä mitä kasvimaalta löytyy, vaikka retiisin lehtiä. Sinun retiisisi ovat varmaan parhaimman näköisiä ikinä.
VastaaPoistaMinullakin on Carnaval de Nice -tulppaaneja, ihania ovat!
Niinpä! Retiisin lehtiä en ole vielä maistanut mutta täytyypä kokeilla. Ketunleipä on myös namia ja sitä on piha täynnä luonnostaan :)
VastaaPoistaMahtava sato, oivat ja hyödyllidet kasvilavat! Ihania ovat tulppaanisi ja ah, kieloja. Hyvää juhannusta Romppalaan!
VastaaPoistaKiitos samoin Maria! :)
VastaaPoista