maanantai 1. huhtikuuta 2013

Pääsiäistä


Keväiset pääsiäisterveiset kaikille lukijoille ♥ Ihania aurinkoisia vapaapäiviä takana ja huominenkin vielä edessä! Paljon on tullut aikaa vietettyä karvaisten, ja vähemmän karvaisten kullanmurujen kanssa... Komeanpullea Herra Viirumme nautiskeli viikonloppuna kovasti kuistilla makoilusta ja auringonpalvonnasta isän ja äidin luona. Sheban lempeästi kypsennetty kana-ateria maistui, piti taas oikein ääneen sanoa "nam-nammmm!"


Lauantaina oli puolestaan rakkaan isosiskoni synttärit joten kakkua söin antaumuksella ja seurailin Luna-neidin puuhasteluja. "Lunatic" kävi heti lahjojen kimppuun ennen kuin mamma ehti..."Nää on mun, mun, mun!!!!"


No eipä siellä kassissa ollutkaan lopulta mitään kissalle mielenkiintoista, joten pikkuneiti palasi kymmenennen kerran teipattuun lempipahvilaatikkoonsa nauttimaan olostan hyvinkin ergonomisessa rentoutumisasennossa.


 Onko nyt hyvä asento??


Tänään oli aikaa puuhastella juuri siivotussa kasvihuoneessa erään tulevan kirjakuvausprojektin merkeissä. Eipä siellä vielä trooppisiin lämpötiloihin ylletä, mutta mukavaa oli omassa lasikuplassa nautiskella hyvästä seurasta vastaleivottujen muffinien ja lämpimän teekupposen äärellä ♥



Jokunen pieni suklaamunakin tuli nautittua.


Täytyy vielä todeta, että sipulikukat kestävät ÄÄRETTÖMÄN pitkään viileähköissä olosuhteissa. Minulla on ollut yläkerrassa kimppu violetteja tulppaaneja nyt jo reilun kuukauden ajan, n. +5-+7 asteessa, ja ovat aivan kuin uusia!! Rehellisesti sanottuna unohdin ne tyystin tuonne kylmään yläkertaan Meidän talo-kuvausten jälkeen. Uskomatonta mutta totta! Aion mielenkiinnolla seurata kauanko siellä loppujen lopuksi kukkivat.


Pääsiäiskukkina olohuoneessa on pilven verran harsokukkaa, ja toisia lempikukkiani neilikoita ♥ Lotus-tuikkukuppikokoelmani on taas kasvanut muutamalla :) Turkoosinsininen vielä hakusessa...

Kaikkien näiden huimien pääsiäisseikkailuiden jälkeen on kotona Mimma-emäntä pitänyt tiukkaa kuria ja vahtia.


Missäs sitä on oltu...?

3 kommenttia :

  1. Voi, että noita ihania kisuleita♥
    Minulle kävi ohrasesti, kun jokin aika sitten vein narsissit ulos...aamulla olivat pitkin pituuttaan paleltuneina...no silloin olikin yöllä melkein 15 astetta pakkasta....:)

    VastaaPoista
  2. Kaunista kuten aina!

    Ja onpahan löytynyt sopivankokoinen pahvilaatikko :)

    VastaaPoista
  3. adorei seu blog amo gato,e flores.Parabéns pelo seu blog.

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...