sunnuntai 5. toukokuuta 2013

Juhlaa arjen keskellä


Vaikea kuvitella että tämän sateisen harmaan päivän jälkeen huomenna olisi jo jälleen aurinkoa ja lämpöä. Toivotaan että on! Perjantaina sää tosin hemmotteli mukavasti, kovasta tuulesta huolimatta. Parasta kevään tulossa, on muun muassa nautiskella iltateestä ulkona, se on juhlaa arjen keskellä! Sain jo etukäteen siskoltani synttärilahjaksi pitkään himoitsemani turkoosin termoskannun! Hän pelkäsi että kun huomaan näitä olevan taas saatavilla, ostan sellaisen heti itselleni ennen kuin synttärit koittavat - ja niin olisi varmaan käynytkin. :) Kiitos siis systerille ihanasta lahjasta! Kyllä nyt tee maistuikin hyvältä. Nämä kuvat perjantai-illalta.



Pienenä suru-uutisena puutarhasta kerrottakoon, että viime keväänä istuttamani tähkäesikot - jotka kukkivat koko kesän NIIN upeasti - ovat kokonaan kadonneet :( Eivät sitten kestäneet talvea. Minun ei selvästikään ole tarkoitus yrittää kasvattaa esikoita, sillä pari vuotta sitten tilasin Viherpeukaloilta palloesikon taimia, kun sain paketin, siellä oli aivan toista kasvia. Joku virhe tuli ilmeisesti pakatessa ja sitten ne olivatkin jo loppu. Tänä keväänä jo maaliskuussa tein tilauksen valkoisista palloesikoista. Nyt kun viimeviikolla sain paketin, mitäs sieltä paljastuikaan?? Kellopeippiä!! :D Pakko nauraa... Koko maailmankaikkeus ilmeisesti vastustaa esikkohankintoja, ja hyvä ehkä niin kun tähkäesikotkaan eivät menestyneet. Pidän tyytyväisenä nämä valkoiset kellopeipit, peippejä on aina jotenkin ihmeellisesti vaan kerääntynyt jo pariakin lajia. 


Hyvänä uutisena kerrottakoon, että naapurilta saatu kevätlinnunsilmä sen kuin leviää ja kukkii jo komeasti. Ihana pikkuinen väripilkku! Tykkään! Kasvihuoneessa myös odottelee 2 köynnöshortensian tainta jotka olivat Rautiassa tarjouksessa 4,95€. Todella edullisia... Vuosia sitten hankkimani taimi (jota hengelläni olen vartioinut kaikki nämä vuodet) oli lähemmäs kolmekymppiä. Nämä ovat kyllä upean vahvoja, tanakoita kavereita. Pari mäntyä saa taas uusia kiipijäkavereita ;) Köynnöshortensian hidasta, mutta varmaa kasvua on ilo seurata!


Aurinkoa alkavaan viikkoon!!


19 kommenttia :

  1. Ihania kuvia ja mitkä värit! Mukavaa sunnuntai-iltaa systerille ;)

    VastaaPoista
  2. Hih...eipä ole esikot sinua varten...:D
    Tuo köynnöshortenssia on upea kukkiessaan.
    Mukavaa ensi
    viikkoa sinulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Varmasti on upea, itsellä se ei ole vielä kukkinut kertaakaan, mutta yksi varsi kiipeilee jo kyllä parissa metrissä :) Mukavaa viikkoa!

      Poista
  3. Voi että on ihanat värit pöytäliinassa ja termoskannu on oikea namunen..mukeista puhumattakaan..
    Niin ehkä sinun täytyy jättää se kukkalaatu hankkimatta kun vastoinkäymisiä on tullut sen suhteen...jee huomiseksi luvattiin 15 asteen lämpöä ja jos saa toivoa niin toivottavasti ei sitten tuule :)
    mukavaa uutta alkavaa viikkoa sinulle ja rapsutus Mimmalle :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Hannele! Pastellisävyinnostus jatkuu ;) Kankaan ostin tilkkupeittoa varten, mutta en raaskinut leikata, joten siitä tuli pöytäliina! Juu, taidan luovuttaa esikoiden suhteen. Kiitos, rapsutukset menivät perille! *purr, purr* :)

      Poista
  4. Ensimmäistä kertaa löysin reitin tänne, ja kyllä oli oikein ilopilleri sinun otsikkokuva, ja muutkin tunnelmat. Taidanpa käydä visiitillä toistekin :)

    VastaaPoista
  5. Ihanat värit ulkokattauksessasi! Tanakat taimet ja edulliset tosiaan, onnentyttö!

    VastaaPoista
  6. Mulla rusakonprkleet on pistellyt köynnöshortensiasta puolet poskeensa!
    Mä teen kohta aidan koko tontin ympäri......milläs sais kotilotkin pidettyä pois...

    Onnittelut!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikä!?!? :( Voihan nököhampaat! On ne sellaisia ahmatteja! En edes tiennyt että köynnöshortensiakin kelpaa rusakoille. Pitääpä varautua! En kyllä kotiloista tiedä... Sen olen kuullut että ainakin etanat tykkäävät mennä pystyssä olevan onton varren sisälle (esim. bambukeppi) josta ne voi sitten helposti kerätä pois.

      Poista
  7. Hienon lahjan olet saanut :) Onnea siis!

    VastaaPoista
  8. Ihanan herkulliset värit teekattauksessasi!
    Jos eivät ole esikot sinulle tarkoitettuja, niin onneksi on olemassa paljon muita hurmaavia kevätkukkia :)

    VastaaPoista
  9. Ihana termoskannu ja kauniit teekupit muutekin värikäs postaus ja sinulla on uusi ulkoasu blogissasi..TYKKÄÄN !!!

    VastaaPoista
  10. Sinullakin - kuten nettimartalla - on synttärit tulossa. Onnea etukäteen! Ja voi vau, mikä TERMOSKANNU. Kuin karamelli!

    VastaaPoista
  11. Hei, löysin tieni Sinun ihastuttavaan blogiisi!

    Saisinko kysyä, mistä olet iki-ihanan pöytäliinan ostanut?

    Tahtoisin samaa itselleni.

    Ihana blogi, vierailen jatkossakin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihanasta kommentista :) ♥ Tervetuloa lukijaksi!

      Ompelin liinan kankaasta jonka ostin Tilpehööristä: http://www.tilpehoori.fi/

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...