keskiviikko 19. kesäkuuta 2013

Juhannusripustelua


Voittajafiilis! Olin tänään poikkeuksellisen kekseliäällä päällä. Ei tässä mitään apinamiehiä tarvittu puihin kiipeilemään kun piti (juurihetinyt!) saada ripustettua tämä uusi iso hyttysverkko-puutarhakatos puun oksaan jonka alennuksesta löysin, mutta en uskaltanut tikapuilla kivietä, enkä olisi noita isoja tikkaita varmaan yksin jaksanutkaan kantaa. Löysin sopivan nyrkin kokoisen kiven jonka ympärille solmin tiukasti nyöriä. Viskasin kiven oksan yli (viidennellä heittämällä onnistui), sidoin ripustuslenkin pitkään naruun kiinni ja hilasin koko komeuden ilmaan! Nyörin sidoin puun rungon ympäri. Kyllä nyt kelpaa olla hyttysiltä suojassa. Nyt mietin raahaisiko tuonne alle puutarhakeinun vai -penkin vai -tuolit... Tilaa on ruhtinaallisesti. Ylärenkaan halkaisija on 150cm, korkeus 250cm ja helman ympärys 14m :)


Askartelin juhannuskoristeeksi tällaisen tuulessa mukavasti liehuvan kranssin koivunrisukranssista, kangassuikaleista ja silkkipaperikukkasista. Löytyi vielä sopiva oksa tuolta 4-5m korkeudesta ja se heitto onnistuikin jo ensimmäisellä kerralla :D




Ihanaa keskikesää!

18 kommenttia :

  1. Huippuhieno ötökkäverkko! Ja kuunliljapenkki, ja goottivaja pitsiverhoineen ja kaikkea muutakin :-)
    Minunkin pihalta on noussut Samarin-pulloja, jopa kaksi erilaista!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh! :D Meillä on siis asunut liian hapokkaita ihmisiä!

      Poista
  2. Upea tuo ruusuke!! Mistä mahdoit tuon hyttyssuojan löytää? Tarvitsisin myös tuollaisen, mutten ole vielä keksinyt, minkälaisesta kaupasta lähtisin sellaista metsästämään. Löytyykö ihan marketeista??

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ELLOKSELLA oli ainakin ALESSA tuon tapaisia tosi halvalla !!!

      Poista
    2. Pilvi: Sara on oikeassa :) Elloksen alesta minäkin sen nappasin. Helppo koota ja tykkään kyllä kovasti. Tässä linkki:

      http://www.ellos.fi/ellos-home/puutarhakatos/386278?N=1z141wrZ1z13yivZ1z141o7&Ns=RankValue5|1&Nao=3

      Poista
  3. Keskikesältä näyttää..upeaa!
    Minäkin olen käyttänyt tuota "kiven heitto ripustus menetelmää" ja kuten arvata saattaa siitä ei hyvää seurannut!
    Kivi lankoineen lensi upeasti oksan yli..ja suoraan heittäjän takaraivoon!
    Pikkasen kirpaisi,ei onneksi tullut haavaa.Miten sen haavankin olisi sitten lekurille selittänyt..heitin itseäni kivellä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Auts!! Kieltämättä kyllähän se voi vauhdilla tulla päähän jos lähtee oksan ympäri kieppumaan, minulla kävi siis vaan nyt hyvä tuuri ;) Hahhah!! Niinpä, siinä olisikin selittämistä!

      Poista
  4. IHANAN JUHANNUSKRANSSIN olet askarrellut ja tuo ns.hyttyssuoja on kans tosi kätsy !! AURINKOISTA JUHANNUSTA sinne suuntaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sara, oikein IHANAA ja leppoisaa juhannusjuhlaa sinulle!! :)

      Poista
  5. Hihi, tilasin ihan saman hyttysverhon :) Minä aattelin laittaa sen mökille aittaan sängyn päälle, mutta en ole kyllä vielä edes avannut koko pakettia. Toivottavasti se ei täytä ihan koko aittaa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hehee, se näyttää pienelle paketille, mutta sitten kun ryhtyy sitä kaikkea harsoa ja tukirengasta virittelemään niin onkin aika iso. Sängyn päällä sitä lähdin kasaamaan ja koko sänky peittyi sen alle ;D mutta parempi että on iso kuin liian pieni!

      Poista
  6. Komee hyttysverkko! Kiitos vinkistä, lähti tilaukseen. :) Toi juhannuskranssi on myös hieno, kiva idea.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oleppa hyvä :) se on aina niin mukava tunne kun löytää jotain "tarpeellista" ja kaunista.

      Poista
  7. Tällanen olis ihan pakko saada sen verran noi hyttyset kiusaa, vois sitten virnistellä verkon toiselta puolelta :) oikein inspiroivaa ja leppoista juhannuksen aikaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä, kyllä hyttyset aina Suomen kesän tahtoo pilata, mutta isketään takaisin! ;) Mukavaa juhannusta!

      Poista
  8. Hieno katos ja tosi kekseliäästi sen sait tuohon oksaan...:)
    Hyvää juhannusta sinulle!

    VastaaPoista
  9. Tämäpäs sattui: juuri samanlaisen pihakatoksen (sillä nimellä sitä myytiin) tilasin Elloksesta ripustaakseni sen puunoksaan. Paketti tuli juuri ennen juhannusta, enkä ole sitä vielä ehtinyt ripustaa. Olin juuri miettinyt ratkaisua hyttysongelmaan puun alla istuessani ja mietin, että mistähän sellaisen verkon saisi. Tytär halusi Elloksesta kengät ja niitä tilatessa löytyi tuo katoskin. Ihana tuo kranssisi!

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...