lauantai 1. kesäkuuta 2013

Kohopenkkejä ja kirpputorilöytöjä


Se sääntö että vie kirpputorille enemmän myyntiin kuin mitä sieltä raahaat kotiisi, ei ole taaskaan toteutunut. Paikallinen kesäkirppotorihallimme avautui tänään ja löytöjä tuli tehtyä. Tämä muovinen mutta hieno kello lähti 2 € hintaan ja sehän sopii täydellisesti tuonne puutarhavajaan. Löysin "villaani" myös valkoiset pitsiverhot kympillä ja kahdet muut pitsiverhot 1,50 € ja 2 €. Etsiskelin myös sopivaa pöytää puutarhaan ja sitten löysinkin vanhan ja hieman kuluneen tummanruskeaksi petsatun ja lakatun ruokapöydän 20 € hintaan. Sen aion hioa ja maalata valkoiseksi tai siniseksi.


Nämä melko painavat suojaruukut 3 €/kpl, vanha pullo maljakoksi 0,50 € ja lyhty 2 €. Olen kyllä todella onnellinen näistä tarpeellisista löydöistä :)


Isä ja äiti olivat kivenkantoapuna kun teimme kohopenkin vajan lähelle. Lähes metrin kerros kompostimultaa ja mustaa multaa sekoitettuna. Siihen istutin japaninruusukvittenin, pari vuotta sitten siemenestä kasvattamani - jo kerran kuolleeksi luulemani - kultasateen, joka maagisesti heräsi eloon kompostissa. :)  Kaverina blandaruusu Herttoniemi, sekä kanadalainen pylväsruusu John Davis. 


Halloweenkurpitsojen taimet pääsivät myös kasvilavaan, nyt vain paljon kastelua ja oransseja palleroita odottelemaan! Keräsin myös pari litraa kuusenkerkkiä kattilaan likoomaan yön ajaksi. Ajattelin huomenna illalla kokeilla ensimmäistä kertaa kuusenkerkkäsiirapin tekoa. On sitten talven varalle flunssantorjunta-ainetta.


Näissä kevätillan tunnelmissa mukavaa lauantaita kaikille! ♥

8 kommenttia :

  1. Tuo sininen vajasi on niin hieno, sulla on maailman taitavin isukki! Väri on upea ja sisällä hieno katedraalimainen (siis goottilainen!) tunnelma.
    Ihanaa kuulla, että tähkäesikkosi on hengissä!
    Ai niin, huomasin itsekin todella runsaat kuusenkerkät, ne eivät edes ole kaukana kun pihakuuset kasvaa melkein talon kulmalla. Pitääkin kokeilla tuota siirapin tekoa, se on niin hyvääkin. Voi olla, että tulee nautittua sitä ilman flunssaakin ;-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Saila! Juu, niin kyllä onkin, ja maailman kiltein myös :)
      Niinpä, varmasti tulee herkuteltua siirapilla lettujenkin tai jäätelön kanssa...Nam!

      Poista
  2. Heinoja löytöjä. Just sellaisia jotka on pakko kantaa kotiin. :)

    VastaaPoista
  3. Upeita kirppislöytöjä! Olisin varmasti ostanut itsellenikin, jos olisi sattunut eteen :) Puutarhasi vain kaunistuu ja kaunistuu.

    VastaaPoista
  4. Upeita lyötöjä,-joskus onnistaa! Kaunista on puutarhassa!

    VastaaPoista
  5. Kyllä, joskus vaan on pakko hamstrata kun halvalla saa aarteita ;)

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...