maanantai 16. helmikuuta 2015

Hilavitkutin KT340 ♥

Rakkaus on syttynyt!
(Ja huom. tämä ei ole mainos vaan ihan vilpitöntä onnea joka oli pakko jakaa.)
Leipominen on ollut aina minulle mukava harrastus. Tai en tiedä voiko sitä harrastukseksi sanoa, ehkä enemmän käytännön hyödyllinen taito. Parasta on vastaleivotun leivän tai piirakan tuoksu keittiössä ja se mahdollinen onnistumisen tunne jos joku reseptikokeilu menee nappiin. Vuosien saatossa on tullut väännettyä jos jonkinlaiset kakkutaikinat ja vaahdot juhliin jos toisiin pienellä käsivatkaimella ja pullat ja leivät ihan paljain käsin. Vatkaimeni on jo pidemmän aikaa hieman arvelluttanut. Sen pistotulppaan jää aina pieni sähköisyys joten siitä saa joskus vahingossa pieniä piristäviä sähköiskuja.

Pinterestissä (missäs muuallakaan) kuolasin taannoin ihania monitoimikoneita, lähinnä KitchenAidia ihanissa retroväreissä vaaleanpunaisena tai turkoosina. Yli 500€ hinnan nähtyäni meinasi kieltämättä mennä pullat väärään kurkkuun. Ryhdyinkin sitten tutkimaan löytyisikö mitään yhtä söpöä ja hyödyllistä mutta ihan näin "normaali-ihmiselle" sopivaan järkevään hintaan. Monitoimikoneet ovat monesti niin rumia vempeleitä että jo siksi en ole halunnut sellaista hommata tilaa viemään.
Mutta sitten se retrokomistus yllättäen tuli kohdalle, turkoosina ja kiiltävänä 
(vaaleanpunaisenakin olisi ollut).
Centurion!125€ Discshopista. 
DVD-kauppa on varmaan viimeinen paikka mistä monitoimikonetta lähtisin ensimmäisenä etsimään. Nyt myöhemmin huomasin että Ellokselle on myös tullut samoja myyntiin. Tänään hän sitten saapui oikein rekka-autolla tuotuna uuteen kotiinsa ja olen kiillottanut sitä yhtä suurella innolla kuin äijät Ferrareitaan. Aika namu!



Vielä en ole ehtinyt testata kuinka hän toimii, mutta ainakin on painava ja tuntuisi olevan aika tukevaa tekoa.

Heippa käsivatkain, en jää kaipaamaan sinua!

16 kommenttia :

  1. No kylläpä melkoisen namukoneen löysit! Väri kelpaisi minunkin keittiööni. Tosin koneelle en uskoisi olevan kauheasti käyttöä, entinen yleiskonekin jossain kaapin perukoilla maannut jo vuosia. Mutta kaunis on!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, tämä on minun ensimmäinen oma yleiskone joten innostus on sen mukainen :D

      Poista
  2. Onpa hän kaunis ja tehokkaan näköinen hilavitkutin. Katsoinko oikein, että ihan 10 nopeutta. Tuo jos mikä on keittiön limousine.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hän on :) kokeilin juuri, ja peräti 12 nopeutta!

      Poista
  3. Oh ja mikä ihana väri ennen kaikkea!

    VastaaPoista
  4. Värin puolesta ainakin toimii hyvin! Oikein ihana hilavitkutin :-)

    VastaaPoista
  5. Toi on mahtava! Todellakin yleiskoneiden Ferrari :-).

    VastaaPoista
  6. Tämä kone on hieno! Kävin itsekin tuolla sivulla ja yllätyin kun levykaupassa on myynnissä :). Itse haavailen tästä: http://www.electronic-star.fi/Klarstein-Serena-Limona-yleiskone-vihreae-600-W-4-osainen_i55074.htm mutta hinta on liian korkea ;). Olen pariin kertaan laittanut viestiä että korjaisivat hinnan ja lupasivat korjatakin. Olen kolme viikkoa jo odottanut. Mutta heti ostan kun sen tekevät. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, hieno tuokin, heh no olipas rankka hinta :D sietääkin korjata ;) Enpä ole tuota kauppaa ennen nähnyt, kiitos vinkistä! Siellähän onkin yleiskone jos toinenkin...

      Poista
    2. Tuo oli minunkin ensi kerta vierraillessa kyseisen kaupan sivuilla. Kyllä tuolla hinnalla saisi monta KitchenAidia ;)

      Poista
  7. Oi, minäkin olen Kitchen aideista haaveillut, kiva että löytyi vaihtoehto herkullisissa väreissä :) Kiitos vinkistä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eipä kestä :) toivotaan että tämä pelittää hyvin, vaikka onkin halvempi versio.

      Poista
  8. Siinähän se idea juuri onkin, että yleiskonetta ei missään tapauksessa pidä tunkea komeron perukoille, vaan sen pitää olla niin kaunis että on koko ajan esillä käyttövalmiina. Ja tuo on!
    Kun hankin itselleni kauniin valkoisen yleiskoneen, niin leipominen moninkertaistui, leivon ainakin pari kertaa viikossa, ja ihanaa kun ei tarvi sähkövatkaimen kanssa touhuta.
    Hyvä ostos!

    VastaaPoista
  9. No kyllä tuolla kelpaa vatkailla ;) Upeus! <3

    VastaaPoista
  10. Ihana namu!!! Heti alkoi tehä mieli.. uutta konetta!!!

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...