maanantai 19. maaliskuuta 2018

Kesäinen yllätyshyökkäys


Ei, en ole ihan tyystin kadonnut vaikka edellisestä blogipäivityksestä on jo vierähtänyt häpeälliset 2kk aikaa. Mihin se aika on kadonnut? Työhön ja työhön. Edes normaalisti vuodenvaihteessa alkava kevään odotus ei ole kohdallani ihan lähtenyt käyntiin ja ihmettelin jo että mihinkähän se on kadonnut? 


Tänään sitten hieman raivasin tietokoneeni syövereitä jotta koko laite ei aivan kaatuisi tilaa vaativien suunnitteluprojektien alla. Sitten se näitä viime kesäisiä kuvia selatessa teki yllätyshyökkäyksen...


Nimittäin aivan tolkuton kesän ja kukkien kaipuu! 


Yritin saada jotain järkevää aikaiseksi, mutta jäin vain tuijottamaan näitä puutarhakuvia joita viime kesänä olin puhelimella napsinut.



Arovuokko on varmasti yksi lempikukistani. Onneksi se on alkanut levitä reippaasti siementämällä. Siinä jotenkin yhdistyvät valkovuokon herkkyys ja kruunuvuokon koko ja näyttävyys. 





 Sinivaleunikon kaunis väri ja pikkusyreenin tuoksu... Ne lumosivat.



Kaipuu tälle työmaalle iski. Tämä etualan penkki oli viime kesän ja syksyn uusi alue. Kaksi alppiruusua jotka olivat aiemmin huonolla paikalla pääsivät tähän ja silminnähden piristyivät. Loppukesän alennusmyynnistä hamstrasin sydämeni kyllyydestä erilaisia kuunliljalajikkeita, yhden rotkolemmikin ja ties mitä... En enää edes muista. Keltaisen 'Garden Treasure' -pionin muistan kyllä istuttaneeni ja sille äärimmäisellä huolella kuopan kaivaneeni. Sekin löytyi alennusmyynnistä ja tovin sitä pohdiskelin. Taimi maksoi "vain" 18€, täysihintaisena taitaa olla 50-80€ paikkeilla joten niin huima alennus riitti hyväksi perusteluksi oudolle hankinnalle. Nyt sitten jännitetään uhkapelin kohtaloa kannattiko se! Onneksi ainakin on paksu lumipeite suojana. Pihalla on vielä puoli metriä hankea joten ihan ei se kevätfiilis ulkona välity vaikka linnut kauniisti jo laulavatkin. Tänään säiden haltija heitti päähän ämpärillisen rakeita.


Mimmakin jo kaipaa kesäverantaansa ja orvokkeja joita tykkää välillä napostella. 






Näiden tunnelmien jälkeen on taas hyvä jatkaa töitä. Kiireisenä pysyminen toisaalta vauhdittaa aikaa ja ehkä siten kevätkin koittaa normaalia nopeammin. :) Palaillaan - ja Instagramin puolella ainakin tulee ahkerammin päivityksiä. ♥

12 kommenttia :

  1. Oi, oi, mitä kuvia! Aivan ihania! Mikä kukkien ilotulitus! Kiva nähärä pikkuusen suurempiaki näkymiä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Kyllä kukkia onneksi riitti vaikka tulikin nuristua kylmästä kesästä :)

      Poista
  2. Ihanaa runsautta ja vihreyttä! Aivan ihastuttavia kuvia.
    Melkein ei voisi uskoa nyt, kun katsoo ikkunasta ulos, että kesällä voi olla noin kaunista.
    Pikkusyreeni, minullakin on pari sellaista. Kesäiltana niiden tuoksu täyttää koko pihan!♥♥
    Ihanaa kevättä sinulle ja Mimmalle. Ihan pian Mimmakin saa taas orvokkivälipaloja!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, eipä ole ihan vielä maata näkyvissä.
      Pikkusyreeni on kyllä niin mahtava että taidan myös hankkia joskus vielä toisenkin. ♥ Ihanaa kevättä sinne sinullekin kasvihuoneeseen ja kevätjuhliisi ;)

      Poista
  3. Kyllä noista kuvista hyvin pääsee kesätunnelmiin, ja tällaisia tänne kaivataankin, kun ulkona sää on vallan kamalan talvinen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kumma kuinka kesäkuvien katselu piristää aina näin talvella lumisateen keskellä.

      Poista
  4. En yhtään ihmettele jos tommosia kuvia katsellessa tulee ikävä kesää ja Kukkia! Mutta hei, kaksi kuukautta sujahti vauhdilla ohi, joten niin sujahtaa kaksi seuraavaakin, ja silloinhan ollaan jo lähestulkoon kesässä.. :) Mukavaa loppuviikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Päivät kiitävät ohi hirmuvauhtia, mutta se on - kuten sanoit - tähän vuodenaikaan nähden kieltämättä ihan hyvä juttu! :) Iloista viikonvaihdetta!

      Poista
  5. Ihana postaus, kyllä sitä kesää on jo kova ikävä! <3 Kivaa viikonloppua! :)

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...