torstai 7. maaliskuuta 2013

Kevättä kotona


 Romppalassa on eletty viime viikkoina hiljaiseloa flunssan kourissa - joka tosin onneksi on nyt selätetty! Viikko sitten meillä oli tosin mukavan toiminnallinen päivä. Kuten Mimman kyttäysasennosta voi päätellä, meillä kävi vieraita! Sisustustoimittaja ja -kirjailija Ilona Pietiläinen otti yhteyttä ja kävi tekemässä kodistamme juttua tulevaan Meidän Talo -lehteen, yhdessä tutun kuvaajan Hannen kanssa. Sain Ilonalta tuliaiseksi ihanan villa Charme -kirjan jota olenkin tässä fiilistellyt. Muutakin yhteistyötä Ilonan kanssa ollaan viritelty, mutta siitä joskus myöhemmin... :)


 Kotiin piti luonnollisesti saada hieman keväistä ilmettä ja olen nauttinut keväisen hempeistä kukista. Esikoita, tulppaaneita ja ihania vaaleanpunaisia tulilatvoja.



 Eteisen pöydälle asettelin kirpparista joskus ostamaani samovaariin tulppaaneja, neilikoita ja luonnosta otettuja sireenin oksia joiden lehdet puhkeavat noin viikossa, joten kannattaa pitää se mielessä jos haluaa vaikkapa pääsiäiseksi vihreitä oksia! Koivun lehdetkin puhkesivat mukavasti ja pieni vaahteran oksa kukki ihanasti pienin vaaleanvihrein, ihanalta tuoksuvin kukin. Rakastan vaahterankukkia!


 Keittiössä valkoisia neilikoita...


 ...ja iltapäiväteen kanssa nautittavaksi leivoin minttusuklaamuffinseja. Ensimmäistä kertaa kokeilin pursottamista ruusutyllalla ja se oli oikein mukavaa puuhaa!



 Munia säilytän keittiön pöydällä pienessä risupesässä. Munankuoria olen säästellyt ihan koristetarkoituksiin. Ensimmäiset krookukset myös avautuivat sopivasti ja toivat heti kevään tuntua. Eipä kevääseen enää kauan mene! Ihanaa!


 Oikein suloista ja aurinkoista viikonloppua kaikille!


Ottakaa rennosti!


14 kommenttia :

  1. Oi kun on kauniita kevätkukkia! Tuo tulilatvakin on ihan ruusun näköinen.
    Täytyypä seurata, milloin juttu tulee lehteen.
    Kivaa maaliskuun jatkoa!

    VastaaPoista
  2. Onpa herkullisia kuvia :)
    Muistathan vinkata koska kyseinen lehti ilmestyy!!

    Ps. Ottaistko kommenteista tuon sanavahvistuksen pois!

    VastaaPoista
  3. Kiitos! Juu, vinkkaan kyllä kun aika tulee. Ilman muuta voisin ottaakin, jos vain tietäisin mistä se poistetaan?? Täytyy tutkia asiaa...

    VastaaPoista
  4. Selvä, kiitos vinkistä! Kyllä Mimma osaa :-)
    Kiitos vaahteranoksavinkistä! Ja muffinssisi ovat uskomattoman upeita!!

    VastaaPoista
  5. Ihanan keväisia fiiliksiä kukkien muodossa ja samovaari toimittaa hyvin asiansa maljakkona, kaunis! Mimma jälleen niin lutunen, terveiset Artulta.

    VastaaPoista
  6. Kauniita kukkia ja oikeen vesi herahti kielelle noista muffinssikuvista, Nams :). Mielenkiinnolla odotan lehtijuttua kodistasi. näin kotisi ensi keran muistaakseni Kodin kääntöpiiri-ohjelmassa ja se teki vaikutuksen :)

    VastaaPoista
  7. Loistava idea tuo sipulikukkien laittaminen munankuoriin, täytyy testata. Kiitos, kukkasi ja muffinssisi piristivät ihan näin tietokoneenkin välityksellä ;)

    VastaaPoista
  8. Kiitos teille kommenteista ja ihanaa naistenpäivää kaikille! :)

    VastaaPoista
  9. Kaunista, niin kaunista! Erityisen herkulliselta näyttivät kuitenkin nuo muffinssit, voi nam!

    Mukavaa naistenpäivän iltaa sinne teille! :)

    VastaaPoista
  10. Ihania muffinsseja! :)

    Mimma nauttii elämästä. :)

    VastaaPoista
  11. Siellä on niin kaunista! Eikä vähiten viimeisessä kuvassa ♥

    VastaaPoista
  12. Voi miten keväistä ja kaunista!!! Ja muffinssit nostivat kyllä veden kielelle!
    Mimma on mahdottoman suloinen kuvassaan!

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...