tiistai 24. toukokuuta 2011

Siilikaveri

Jipii! Nyt minunkin pihalla on siili! Tämä olikin huomattavasti rauhallisempi veikkonen kuin vanhempieni pihalla näkemäni siilit. Tämä vaan lyllersi coolisti ja tunki itsensä kahden laudan väliin ja leikki olevansa piilossa vaikka otin makrokuvia sen söpöstä nassusta. Sen jälkeen matka jatkui talon taakse parin puisen kuormalavan alle. Olisikohan siellä siilin uusi koti?


"Olen huomaamaton."

9 kommenttia :

 1. Ihana nassu! Voi kun höpsö piikkipylly taitaa luulla olevansa ihan piilossa. <3

  VastaaPoista
 2. Niinpä ♥ Laitoin tuon ylemmän nassukuvan näytön taustakuvaksi, kun sitä katsoessa tulee hyvä mieli, oli niin söpö pallero!

  VastaaPoista
 3. Oi! Toivottavasti se oli kuitenkin terve, ei vaan jaksanut tai halunnut sinulta tuon kummemmin piilotella. Suloinen piikkipallo!

  Meidän siiliä / siilejä ei olekaan hetkeen näkynyt. Hmmm... missähän ne...?

  VastaaPoista
 4. Kyllä se aika terveeltä ja virkeeltä vaikutti kun juoksenteli ympäri pihaa :)

  VastaaPoista
 5. Että voikin olla söpö.
  "Oi, sanoi siili, olen tunteellinen siili..."

  VastaaPoista
 6. Itselläni oli kolme siilivauvaa hoidossa, tullessaan ne painoivat vain 100g per naama. Eivät näytä vielä olevan menossa talvilevolle, koska käyvät ruoka-astialla vielä joka yö. Blogissani on postaus liittyen näihin sähiseviin kiukkupalloihin, jotka osaavat olla oikeinkin piikikkäitä sille päälle sattuessaan :) Nyt jännitän ja toivon, että jokainen nuppunen säilyisi talven yli hengissä!

  VastaaPoista
 7. On ne vaan ihania :) Pidän peukkuja että selviävät hyvin! Viime talvena oli niin paljon lunta että varmaan selvisivät siksi niin hyvin, tänä kesänä niitä olikin poikkeuksellisen paljon. Tsemppiä!

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...