sunnuntai 23. helmikuuta 2014

Isoäidinneliöitä torkkupeittoon


Olen jäänyt kirjaimellisesti koukkuun! Virkkausinto jatkuu. Hylkäsin afrikankukat perinteisten isoäidinneliöiden tieltä. Tavoitteena pastellisävyinen torkkupeitto. Tässä hieman aikaansaannoksia. pieniin neliöihin olen virkannut 5 kierrosta ja isompiin 10.  Aion vuorotella pieniä ja isoja neliöitä ja lopullisesti kokoan palaset yhteen tuolla mintunvihreän/turkoosinsinisellä langalla. Virkkaukseen olen käytätnyt Miami-lankaa. Siitä on mukava virkata kun langan säikeet eivät sotkeudu koukkuun ja muutenkin olen villalle vähän allerginen joten 50% puuvilla/50% akryylilanka on tähän juuri sopivaa.


Koko meidän porukka on nyt muodostanut varsinaisen "marttakerhon". Äitini virkkasi viime viikon ajan afrinkankukkia sellaisella vimmalla että sai yhtenä päivänä migreenikohtauksen virkatessaan punavalkoista kukkaa. Nyt siitä toivuttuaan tahti jatkuu entiseen malliin. Isäni ryhtyi tekemään myös neliöitä ja onkin aikamoinen virkkuukone, hänellä on koossa jo yli 70 neliötä. Viikonloppuna siskokin innostui ja Sussun tuotoksia voitte nähdä täällä hänen blogissaan :) On tämä mukavaa puuhaa! Nyt tosin täytyy jo lopettaa tältä päivältä, alkaa sormi kramppaamaan. Onneksi huomenna on taas työpäivä niin voi "levätä" ;) hehheh.



11 kommenttia :

  1. Tosi kivoja nää neliöt! värit varsinkin :) tulee jotenkin mieleen minttu-suklaa jäätelö jossa yksi pallo mango-melonia :D erittäin herkullinen tää peitto siis :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahhah! Ihan samaa ajattelin, mukana myös ripaus mansikkajätskiä ja maitokahvi :) Mango-meloni onkin suosikkijäätelöni ♥

      Poista
  2. Onpa siellä pistetty tuulemaan! Näyttäisi syntyvän myös kiitettävästi tulosta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yritetään ;) saa nähdä koska into lopahtaa... Tai sitten se vaan yltyy!

      Poista
  3. Ei noiden virkkaamiseen kyllästy kai koskaan. Joskus voi pitää vähän taukoa, mutta sitten se taas alkaa, ainakin minulla!:) Herkullisen värisiä lankoja sinulla tuossa työssä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä hauskaa puuhaa :) ja pikkuhiljaa saa valmista palanen kerrallaan.

      Poista
  4. Tuleepa kivanväristä peittoa, itelläki huvittais virkata mutta ei oo oikeen aikaa nyt :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, tässä saa samalla keväistä väriterapiaa :)

      Poista
  5. Ihanan herkulliset värit tuossa peitossasi. On siinä "Killinkosken lankakaupalla" mukavat oltavat kun siellä urakalla virkkaatte!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei ole valitettavasti meidän nauhamyymälässä villa- ja puuvillalankoja, nämä on ihan Tuurista ;)

      Poista
  6. Jätskiannokset minullakin tulivat etsimättä mieleen väreistäsi. Heleät, ihana torkkupeitto on tulossa.

    Jaa että isäsikin virkkaa?? Onpas sinulla edistyksellinen ja moderni isä. Terveisiä ja pisteitä yhdeltä martalta ;-)

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...