sunnuntai 10. tammikuuta 2010

Tervetuloa uuteen blogiin!

Heipä hei ja tervetuloa uuteen Romppala-aiheiseen blogiin! Päätin tehdä pienen vaihdoksen näin uuden vuoden kunniaksi. Romppala.com -nettisivut ovat olleet toiminnassa vuodesta 2003 lähtien, eli melkein talon hankinnasta asti. Kaikenlaiset kiireet (lue: joskus myös puhdas laiskuus) ovat kuitenkin vieneet niin ison osan elämästä välillä että sivuston ylläpito on ollut melkolailla retuperällä. Välillä meinasin jopa lopettaa sivut kokonaan, mutta kävijöiden pyynnöstä sivut ovat olleet toiminnassa.

Nyt kun tutustuin Bloggeriin paremmin ja huomasin kuinka kätevä ja ihana tämä on, uuden innon valtaamana todella mielellään tätä päivittelen ja latailen tänne sisustus-, remontointi- ja puutarha-aiheisia kuvia. Itsekin monesti lueskelen muiden blogeja. Ehkäpä se viehätys juuri blogeissa on, että ne ovat palasia aitojen ihmisten oikeasta elämästä. On mukava jakaa arkipäivän pieniä iloja, kommentoida erikoisia sisustusratkaisuja ja testailla vaikka hyviksi havaittuja reseptejä! Joulunakin löysin eräästä blogista ihania ruisleipäohjeita joita tietysti piti heti kokeilla kun olivat kerran jo hyviksi havaittuja ja täytyypä sanoa että taisi tulla siinä pari uutta joulun perinneleivonnaista tähän perheeseen! :p

Siirrän seuraavaan blogipostiini vanhoja remonttikuvia Romppalasta vuosien varrelta koosteeksi, kaikille niille nähtäväksi jotka eivät ole aikaisemmin sivuillani vierailleet. Toivon että blogi toimii inspiraation lähteenä ja rohkaisuna kaikille niille jotka epäilevät sitä voivatko unelmat oikeasti toteutua. Kyllä ne voivat! ;)

1 kommentti :

  1. Heips, tulen uuteen blogiin tullessani usein lukemaan ensimmäisen postauksen, mistä kaikki alkoi:) Olenkin jo 'tutustunut' sinuun mainitsemissasi ohjelmissa ja tulen mielenkiinnolla seuraamaan projektiesi kehittymistä ja ihania ideoitasi!

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...