sunnuntai 14. helmikuuta 2010

♥ Ystävänpäivää! ♥

Iloista ystävänpäivää + laskiaista kaikille! Toivottavasti päivänne on ollut täynnä ruusuja ja romantiikkaa tai ainakin pullaa ja pulkkamäkeä!

Viikonlopun kunniaksi tuli lauantaina testattua netistä löytämääni kinkkumuffinireseptiä, tässä kuvallinen demonstraatio tuotoksista:Reseptistä poiketen ripottelin mukaan hieman aurajuustoa. Kauniin näköisiä ja kohosivat hyvin, koostumus tosin hieman...hmmm....kimmoisa (ei nyt ihan kumipalloja kuitenkaan!). Itse myös joskus kehittelin oman suolaisen umuffinireseptin, täytyy jatkaa kehittelyä taas jossain vaiheessa. Makeista muffinseista on huomattavasti helpompi tehdä uusia variaatioita.

Kevättä tässä odotellessa lumikinosten keskellä, hiirisormi vie puoliväkisin klikkailemaan kansioita joissa viimekevään ja kesän kuvia. Tässä hieman vehreää piristystä talven keskelle vuoden 2009 kevätpuutarhastani:

Kaikki pienet kirsikkapuuni kukkivat viimekeväänä ensimmäistä kertaa. Oi sitä iloa! Rakastan kirsikkapuita yli kaiken joten se oli suuri ihana yllätys, sainpa syksyllä muutaman maistiaisen varjomorellista ja arttulasta :) Jännää nähdä kukoistavatko tänäkin vuonna...

1 kommentti :

  1. voi että sulla on nätti puutarha!! tuuhan meillekkin loihtimaan tollanen ihanuus ;) heh heh, ei vaan meikäläinen on aika peukalo keskellä kämmentä puutarha asioissa.... :/

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...