sunnuntai 14. marraskuuta 2010

Ensimmäiset jouluvalot

Te ketkä ette vielä halua nähdä joulujuttuja, kääntäkää katseenne toisaalle ;) En halunnut enää katsella ankeaa pimeyttä joten jouluvaloja tuli viriteltyä tänään oikein antaumuksella. Maailman paras iskä oli isänpäivänäkin apuna jatkojohtoja virittelemässä. Oli kaunis ja raikas iltapäivä ja aurinkokin pilkahteli. Uhosin aina että sitten viimein kun on sähköt niin laitan sellaiset jouluvalot että ne näkyy avaruuteen asti. No, ehkä ei ihan niin pitkälle kannata mennä, mutta nyt kun ensimmäistä kertaa sain pihalle jouluvalot laittaa, niin laitetaan sitten kunnolla! Kuusetkin sattuivat kasvamaan niin sopivilla paikoilla.

Viime viikonloppuna tein oveen kranssin punaisista kanukan oksista, nyöristä ja kirpparilta löydetyistä puuhelmistä, koristeksi keskelle ripustin vielä muutaman sydämenmallisen pöytäliinapainon. Nautin tästä vuodenajasta kun saa tunnelmoida ja koristella.

5 kommenttia :

 1. Onpa persoonallinen ja hieno ovikranssi! Minä olen joka päivä tehnyt joitain ulkohommia, mutta en vieläkään saanut jouluvaloja viritettyä. Tänään päätin, että huomenna on SE päivä! Kyllä niitä tarvitaan koko pimeän kauden marraskuusta tammikuuhun, ei vain jouluna. Ja onpas tosiaan kuuset sopivissa kohdissa!

  VastaaPoista
 2. Co-Co, kiitos! :)

  Saila: Jee, jee! Kiva että en ole ainoa! Haluu nähdä myös sun valot :) Pitkään tuumin että voisikohan ne jo laittaa kun vasta marraskuu puolivälissä, mutta sitten ajattelin että kyllä omalla pihalla saa tehdä mitä haluaa! Vielä yhteen kuuseen meinaan laittaa sellaiset perinteiset ulkokuusen "kynttilävalot" kun sellaiset löytyy. Tuo pienin on "hämäyskuusi" eli kataja.

  VastaaPoista
 3. Antaa näkyä vaan avaruuteen saakka, onpa avaruusolioillakin ihmettelemistä! Itsekin olen jo laittanut valoja pihalle. Kiva tuo kranssi.

  VastaaPoista
 4. Sinun talosi ympäristöineen on aivan ihana! Itse hankimme vanhan 1903 rakennetun mansardikattoisen torpan, vanhan maatilan ja sitä olemme kunnostaneet. Tosin ei tarvitse paljoa tehdä, kunto oli niin hyvä.
  Mutta tuo ovikranssisi antoi minullekin idean. Kaadettiin juuri valtava korallikanukkapuska. Nythän tiedänkin mitä oksista teen. Kiitos loistovinkistä!

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...