tiistai 22. marraskuuta 2011

Ripaus lunta

Ensilumi tuli ja meni eilen, se oli nopeaa. Viikko sitten innostuin kyhäilemään kransseja niin pajuista kuin havuista. Osan pihan jouluvaloista sytytin jo viime viikolla piristykseksi. Olen huomannut että monella on enemmän tai vähemmän arastelua sen suhteen koska voisi/kehtaisi jouluvalot sytyttää. Kyllä tämä pimeys jo valoja kaipaakin. Hieman jo alkaa jouluttaa...

Keittiössä roikkuu jo upouudet piparimuottivalot jotka sain siskolta lahjaksi :)

Laitoinpa sitten pienen kuusenkin jo tuomaan vihreyttä hellan nurkkaan.

Mimmakin kaipaisi jo lunta. Tässä hän harrastaakin jotain kissojen maagista sadetanssia olohuoneen pöydällä ;)

4 kommenttia :

 1. Mikä sadetanssija :-D Varmasti tepsii. Paitsi se ei ehkä silti aiheuta lunta täällä saaristossa, seuraavat viisi päivää mennään yöt ja päivät reilusti plussan puolella. Se ei tosin minua haittaa yhtään, eikä varmasti pihan kukkiakaan!
  Vai tuli ja meni lumi. No tulee sitä taas. Viime vuonna oli niin kummallista, kun se tuli ja saman tien jäi - onkohan niin tapahtunut suunnilleen koskaan aiemmin?
  Onpa siellä jo kaunista, minustakin joulukoristeet voisi nimetä talvikoristeiksi, tai valokoristeiksi, nytkin on päivisinkin niin hämärää että minulla palavat valosarjat parissa puussa yötä päivää ja ne näkyvät ihan hyviä keskellä "kirkasta" päivää!

  VastaaPoista
 2. HIH..IHANA kuva kissasta ja hauska totemus sinulta..kissojen maaginen sadetanssi kuulosti ihanalta.

  Ihana talo sinulla ja kauniita kuvia.
  Mukavaa viikon jatkoa.

  VastaaPoista
 3. Kylläpä teillä on jo kaunista. Joulu saa tulla. :-)

  VastaaPoista
 4. Kiitos kommenteista! Juu, kyllä se lumi sieltä varmasti tulee ennemmin tai myöhemmin! Sitten sitä taas jo kiroillaankin kuinka sitä on liikaa. Koskapa suomalainen vallitsevaan säähän olisi ikinä tyytyväinen :D

  Tanssi jatkuu edelleen, välillä milloin missäkin, joskus pöydällä, joskus selällään lattialla huitovat nuo teräväkyntiset pulleat sormet ;)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...