tiistai 14. helmikuuta 2012

Ystävänpäivänä

Oikein hyvää ja sydämellistä ystävänpäivää kaikille blogin lukijoille minulta ja hänen kissamaiselta ylhäisyydeltään Mimmalta.
Tässä paras ystäväni nautiskelee loikoilusta vastavalmistuneella uudella tähystyspaikalla. Tuo eteisen ikkuna olikin ainoa alakerran ikkuna jossa ei ollut ikkunalautaa tai pöytää edessä jossa voisi istuskella. Nyt on sekin asia korjattu eikä enää tarvitse kurkotella. Kaksi tukevaa kulmarautaa, pätkä lautaa, vähän pehmustetta ja Mimman aivan itse valitsema mieleinen kangas.

Mammakin sai jotain mieleistä, nimittäin uudet kevätverhot olohuoneeseen - samalla myös elämäni ensimmäiset hankkimani VALKOISET verhot. Huh, enpä olisi tätä päivää uskonut näkeväni, sen verran värikäs sisustaja olen aina ollut ;) mutta tuli kyllä uutta ilmettä ja valoa huoneeseen. Siinä tuo toinen Mimman vakiotähystyspaikka onkin. Pöydällä pulputtaa pieni keltainen jadesuihkulähde jonka seuraaminen illalla työpäivän jälkeen rauhoittaa kyllä kummasti hermoja. Ihme kyllä, Mimma kiertää sen kaukaa, päällä pyörivä lasipallo on jostain syystä liian pelottava.

Tulppaanikimppua katsellessa mieli siintää jo kevääseen odottaen sitä päivää kun pääsee keräämään samanlaisen kimpun omalta pihamaalta. Tulppaanit ovat myös saaneet olla rauhassa kissan tassuilta. Neilikat olivatkin ihan toinen juttu...niitä oli mukava läpsiä ja katkoa.
Lällällääää :-p

7 kommenttia :

 1. Oikein mukavaa ystävänpäivän iltaa teillekin Linda ja Mimma!! Sekä kevään odotusta, päivät ovatkin jo huimasti pidentyneet...

  VastaaPoista
 2. Oikein ihanaa ystävänpäivää myös sinulle. Ihana toi Mimman tähystyspaikka.

  Mulla on nyt kanssa makkarissa valkoset verhot, vaikka niin tykkään värikkäästä. Mutta valkoisissa verhoissa on se hyvä puoli, että muut värit näyttää luonnollilta, mä ehkä vaihdan kaikki verhot valkoisiksi, ainakin kesäksi. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) juu, eikä näytä pahalta punaistakaan seinää vasten, raikas tuulahdus.

   Poista
 3. ps. Blogissani on jotakin teille...

  VastaaPoista
 4. Voi jestas, miten HIENO on Mimman uusi divaani. Komeampi kuin mikään ihmisistuin meillä :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehheh :D Mimmalla tuntuu olevan kallis maku kankaiden suhteen, onneksi puoli metriä riitti ;)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...