perjantai 13. huhtikuuta 2012

Hyvän mielen haaste ♥

Kukkakeijut ovat heränneet ja jättäneet tuliaisia kirsikkapuun juurelle,
kevään ensimmäiset krookukset!


Naukulan mammalta tupsahti ihanan positiivinen hyvä mielen haaste, kiitos haasteesta! :) Tästäpä tulikin heti hyvä mieli kun sai fiilistellä ihania asioita!

Tässä kymmenen hyvän mielen asiaani satunnaisessa järjestyksessä:

1. KISSAT: Kuningatar Mimma-Mimmuska, Herra Viiru ja siskontyttö Luna
2. Alkava kevät ja kesä puutarhassa
3. Oman kodin tunnelma
4. Maalaaminen
5. Jooga & meditaatio
6. Musiikki
7. Elokuvat
8. Hyvä ruoka
9. Rakkaat lajitoverit
10. Vaahtokylpy kynttilänvalossa

Täytyy vielä ihan erikseen mainita että viime sunnuntaina näin dokumenttielokuvan YLE Teemalta, nimeltään Jäävuoren varjoon joka toi todella hyvän mielen! Se kertoo elämäntarinan suomalaisesta 1911 syntyneestä miehestä merillä ja maan kamaralla, joka kiersi koko elämänsä ajan ympäri maailmaa ja kuvasi näkemäänsä videokameralla – ihan uskomatonta materiaalia ja se tunne kuinka uskomattomalta matkat tuntuivat hänestä, oli käsin kosketeltavaa. Eipä ennen vanhaan ole matkusteltu virtuaalisesti matkailuohjelmien ym. kautta kuten nykyisin, joten sekin jotenkin lisää seikkailun arvoa. Ja kaikki ne ihanat kaitafilmit elokuvan ohjaaja löysi kirpputorilta! Koska tällä edesmenneellä miehellä ei ollut elossa olevia sukulaisia, oli kaikki päätynyt myyntiin. Nyt onneksi tuo elämäntarina on kaikkien nähtävillä hienosti koottuna elokuvana :) Suosittelen katsomaan, se on vielä pari päivää nähtävillä Yle Arenassa, katsokaa ihmeessä!!

Laitamme Mimman kanssa tämän hyvän mielen haasteen menemään eteenpäin Itkupillille, Susannalle, Memento Morille, Quutamopuutarhalle ja SINULLE joka tätä juuri nyt luet :) Poimikaa siis vapaasti haastetta eteenpäin!

Säännöt:

Listaa asioita, jotka tuovat hyvää mieltä. Ihan sekalaisessa järjestyksessä. Haasteeseen kuuluu jakaa vähintään kymmenen hyvän mielen asiaa (jos saa haasteen uudelleen, niin ainakin viisi lisää).

Anna eteenpäin viidelle bloggaajalle. Kerro heille, että ovat saaneet haasteen, sekä mainitse haasteen antaja postauksessasi (linkitä, jos hänen bloginsa on julkinen).

Tässä lopuksi vielä jokakeväinen "köynnöshortensiani on vielä elossa talven jälkeen!" -hehkutus :) taitaa olla hänellä jo neljäs talvi takana...

♥ Elinvoimaista viikonloppua kaikille! ♥

7 kommenttia :

 1. Jee köynnöshörtensia! Jee krookukset! Kyllä kaikkea kuuluu hehkuttaa joka ikinen vuosi, kevät on ihme talven jälkeen eikä lakkaa sitä olemasta toivottavasti koskaan. Tuo krookuskuva on muuten ihana tän sun taustatapetin kanssa, ihan kuin kaunis taulu tapettiseinällä, sointuukin niin kauniisti <3
  "Rakkaat lajitoverit" :-D Hyvin sanottu.
  Dokkari kuulostaa todella kiinnostavalta, toivottavasti se löytyy Areenasta vielä sunnuntaita, nimittäin tämä tyttö lähtee tästä ruotsinlaivalle ja Tukholman puutarhamessuille... aah, aah ja vielä kerran aah! Vaikka viikonlopusta on tulossa sateinen ja kylmä, se ei haittaa mitään. Kun saa nauttia rakkaan lajitoverin seurasta, vieläpä yhtä puutarhahullun yksilön, ja kirsikankukkasista, magnolioista ja mitä kaikkea ihanat ruotsalaiset ovat taas keksineetkään messujen somistukseksi. Voihan aah!
  Hyvää viikonloppua myös Romppalaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jeejee! :D Ooh, mitä ihanuuksia ja silmänruokaa sinulla on tulossa, ihan kateeksi käy! Otathan sitten paljon kuvia ja teet yksityiskohtaisen raportin että me loskan ja mutalätäköiden katselijatkin saadaan vähän vaihtelua :) Taitaa sunnuntaina olla viimeinen päivä katseluaikaa jäljellä siinä dokkarissa, poistunee Arenalta varmaan silloin illalla. Toivottavasti ehdit katsoa, eikös sinun talossakin aikanaan joku merimies asunut :)
   Mahtavaa ja kukoistavaa puutarhaviikonloppua!

   Poista
 2. Hieno dokumentti, toisaalta hieman surumielinen. Kiitos vinkistä! Aurinkoista viikonloppua!

  VastaaPoista
 3. Jaa, no ehkä toteutustavassa oli tosin tiettyä kaihoa :) Mukavaa viikonloppua sinullekin!

  VastaaPoista
 4. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 5. Kiitos oikein paljon tästä haasteesta. Voisin kopioida sulta suoraan koko listan, kissojen nimet pitäis vain vaihtaa ja meillä ei oo kylpyammetta, valitettavasti. Vaahtokylpy kynttilän valossa on niin taivaallista. ;)

  VastaaPoista
 6. Hyvä lista! Ihanaa viikonloppua myös sinne.

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...