maanantai 3. syyskuuta 2012

Kissafanissa...♥

Uusimmassa juuri tänään postilaatikkoon tupsahtaneessa Kissafanissa komeilee kannessa tämän huushollin kuningatar Mimma! 6-sivuisessa jutussa asiaa Hänen Ylhäisyydestään, ja muutamia kuvia hänen alamaisensa maalaamista kissakorteista ;)

Jotkut blogia seuranneet saattavat muistaa kun aikanaan photoshoppasin Mimmasta Kuningatar Elisabeth I -muotokuvan ja teetin siitä olohuoneen seinälle ison canvas-taulun, mutta tämä on nyt sitten ihan itse maalattu ja ideoitu kuva :) 


Taustalla luonnollisesti Mimman lempikukkia, neilikoita ♥

Tässä nuuhkitaan ja ihmetellään jättisuurta daaliaa
keittiön pöydällä :) Uusia upeita kukkia avautuu joka päivä!

8 kommenttia :

 1. Voi ihanuus mikä kuva! Muistan sen photoshopatun ja rakastuin siihen. Nyt rakastuin tähän ja huomenna menen ostamaan Kissafanin!

  VastaaPoista
 2. Voi kiitos! :) ♥ Jos lehti ei vielä ole ehtinyt kaikkiin kauppoihin, niin varmaan kyllä tällä viikolla kuitenkin tulee.

  VastaaPoista
 3. Voi mahtavuus! Hitsi, kävin tänään kaupassa mutta en huomannut, mielessä kyllä kävi että pitikö jonkun blogitutun mainitsema lehti ostaa, mutta mietin puutarhablogeja enkä muistanut.
  Tuo kansi on ihan supeeeeeer! Hienoa, että Kissafanin työryhmä on tajunnut maalauksesi upeuden. Se on ihan yliveto! Niin kuin se Elisabet-kuvasi myös, minäkin rakastuin siihen. Ja huomenna minäkin menen ostamaan Kissafanin! Jos sitä ei ole vielä tullut kauppaan, alan jäkättää. Siis henkilökunnalle, en sinulle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Saila! Joo, ei ollut vielä tänään lehteä Tuurissa tai Ähtärissäkään kun vanhemmat olivat käyneet myös lehteä metsästämässä :) mutta eiköhän ainakin loppuviikosta ole.

   Poista
 4. Upea tuo maalauksesi kukingatar Mimmasta. Tuo lehtihän on sitten saatava!

  VastaaPoista
 5. Mimma kyllä tuntee arvonsa. Aivan upea muotokuva. Antoiko Mimma paljon ohjeita taulun maalaamiseen, esim kumpi profiili on parempi oikea vain vasen?

  VastaaPoista
 6. Onneksi Kissafani tipahtelee postiluukusta:) Korttisi ovat suloisia, toivottavasti niitä syntyy paljon lisää.
  t. Minni

  VastaaPoista
 7. Minäkään en muistanut Sailan tavoin Kissafania vielä, mutta ihan ehdottomasti se täytyy hankkia! Kansikuvaa ei ainakaan voi olla muistamatta sen nähdessään :)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...