perjantai 14. joulukuuta 2012

Palkittu Kuningatar ♥


Kuningatar Mimma ja minä olemme jo kovasti jouluvalmsteluita tehneet ja koristellet paikkoja. Yhdessä välissä piti ottaa myös hänen kissaylhäisyytensä virallisia joulupotretteja. Sitten kohta Facebookissa huomasinkin että PrimaCatilla oli kissa-aiheinen valokuvauskilpailu "Joulua odotellessa" johon juuri viimeisenä päivänä ehdin yllä olevan kuvan lähettää. Siinä Mimma auttaa joulukoristeiden valinnassa. Jokainen pallo pitää analysoida ja peukaloida tarkasti. Unohdin jo koko kilpailun tyystin kunnes yllätyksekseni selvisi että kuva oli sijoittunut kilpailussa yleisöäänestyksessä toiseksi yli 200 äänellä! Vain parin kymmenen äänen takana voittajakuvasta.

Palkinnoksi tuli 100€ arvoinen paketti PrimaCatin tuotteita, ruokia ja leluja. Mutta koska nyt on joulu, ja Mimma on tunnetusti lempeä kaikille alamaisilleen, päätimme yhteistuumin lahjoittaa paketin jouluyllätykseksi Kissojen suojelu Kisu ry:n eräälle ihanalle toimijalle joka on pitkään tehnyt työtä kodittomien kissojen hyväksi ja hankkinut uudet kodit jo sadoille kissoille ♥ Ruoka tulee varmasti aina tarpeeseen kun on monta karvamasua ruokittavana. PrimaCatin väki lähti innolla juoneen mukaan, joten eiköhän paketi löydä uuden omistajansa ensiviikolla :) Toivottavasti moni muukin tänä jouluna lahjoittaa maistuvia paketteja omille paikallisille eläinsuojeluyhdistyksille!

Vaikka tuo paketti olisi toki ollut aivan ylisuperihana, ei huolen häivää, Mimmalle on kyllä tulossa monta maistuvaa pakettia kuusen alle ;) On ollut niin kiltti silkkiturkki, karvalapsi. Namiraksuja jos jonkinlaisia ja sitä yhtä tiettyä kanaruokaa jonka nirso rouva lautaselleen kelpuuttaa.


Linssistä ja valoista tuli ilmaan outoja valoheijastuksia kuviin.
Näkiköhän Mimmakin ne silmillään kun niin mietteliäänä katsoo?

Sitten ne siirtyivät viksien päihin :)
Ei huolta, valoja vain haisteltiin, ei pureskeltu - ja ovat pattereilla toimivat.

Tunnelmallista ja jouluista viikonloppua
pehmeiden lumikinosten ja tassujen keskeltä!

10 kommenttia :

 1. Olipa kaunis ajatus, toivottavasti PrimaCat vielä pistää vähän extraa mukaan :)
  Ihan vaan joulun kunniaksi.

  Ilmiselvää joulun taikaa kuvissa :D

  VastaaPoista
 2. Ihana postaus ja kauniita kuvia, ja ihanaa kun muutkin kissat saa jouluna herkutella :)

  VastaaPoista
 3. Upeita kuvia! ♥

  Täällä on juostu kissan perässä joulukoristeiden kanssa, jotta saataisiin jonkinmoinen kuva joulukortteihin ja siellä otetaan tuommoisia herkkuja! :D

  VastaaPoista
 4. Onnittelut!
  Ja oikein jouluinen teko antaa lahja eteenpäin:)

  VastaaPoista
 5. Onneksi olkoon!
  Hienosti tehty kun lahja lähtee eteenpäin :)

  VastaaPoista
 6. Onneksi olkoon, ihana jouluinen kuva onkin! Voi miten hieno jouluinen hyvä teko, toivottavasti PrimaCat lahjoittaakin hienon joulupaketin!

  VastaaPoista
 7. Olipa sydämellinen jouluteko!!! Tuosta lahjasta varmasti nauttii moni kissulainen! Minäkin kannoin korteni kekoon omalle paikallisyhdistykselle. Siitä tulee niiiin hyvä mieli!

  VastaaPoista
 8. Mimma ja minä kiitämme ihanista onnitteluista ja kommenteistanne ♥ Kyllä se palkintopaketti oli komia kun Facebookissa näin! Siellä oli ainakin 4kg raksuja, annosruokapusseja, parikin herkkupatee lajitelmapakkausta, kissan lokoisa riippumatto, seikkailutunneli, useita erilaisia herkkupusseja ja houkutteleva leluhiirivalikoima :)

  Mahtavaa Katjusha, ihana kuulla! :)

  VastaaPoista
 9. Ihana Mimma, onneksi olkoon! Täällä katselemme ihastuneena Arttu-kissan kanssa touhujanne ja toivottelemme oikein ihanaa joulua Romppalaan!

  VastaaPoista
 10. Kiitos Johanna ja Arttu ♥ Ihanaa, tunnelmallista joulua myös teille!

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...