lauantai 5. tammikuuta 2013

Huippulöytöjä

Tein sen verran hyviä löytöjä että pakko hehkuttaa muillekin! Mimma on toki tietysti se maailman paras löytö, mutta tällä kertaa tarkoitin tavaroita. Majesteettia kiinnostaa ostoskori huomattavasti enemmän kuin mamman tilpehöörit...mutta kovasti hän on shoppailuhengessä mukana!


Keväällä olisi tarkoitus isän kanssa rakentaa pieni alle 10m² puutarhavaja säilytystilaksi ruohonleikkurille, ruukuille ym... Perustukset tukipuille tehtiin jo syksyllä. Haluan maalata sen siniseksi kuten huvimajan, tosin ehkä hieman vaaleammalla sinisellä. Huvimajan väri on "mustikka",mutta sitä vaaleampi väri on nimeltään "keiju". Onkohan tuo jokin merkki vai mitä? Minun työ kun pyörii enemmän tai vähemmän keijukaisten ympärillä :) Vaja tulee tuonne taakse, oikeanpuoleisista männyistä vielä muutaman metrin päähän oikealle. Toisaalta samalla värillä maalattuna ei ainakaan riitelisi tämän sinisen kanssa.

Vajan väriä ideoidessa jostain tuli vastaan tämä allaoleva kuva, taisi olla Facebookissa... Tämä ei siis ole oma kuvani vaan internetistä löydetty enkä tiedä kenenkä ottama se on. En osaa kuvitella mitään hienompaa kuin kuvan ihanat ikkunat ja siniset seinät - niin sadunomaista! WAU!!!Tämä on siis mitä parhain inspiraatiokuva. Mietin tovin kuinka edes ripauksen samaa henkeä saisin omaan pikkuruiseen vajaani. Sitten täältä satuin löytämään valkoisia valurautaisia ihanuuksia huippuhalvalla koristamaan tulevaa vajaa.


Tervetuloa -kyltti (6,90 €) menee oven yläpuolelle...


IHANAT ovennupit (4,90 €/kpl) menevät ovia koristamaan :)


 Puutarhatyökalujen ripustamista varten hamstrasin näitä järeän ihania koukkuja 0,90 €/kpl! Pakko varmaan tilata vielä lisää kun niin edullisia ovat...

Pienetkin yksityiskohdat luovat kyllä haluttua tunnelmaa. Aivan järjettömän ihanaa! :) Istun täällä aarteiden keskellä, ruuvimeisseli kädessä, odottamassa kevättä. Tule jo!!!

11 kommenttia :

 1. Hienolta vaikuttaa suunnitelmasi ja oivia löytöjä olet sitä varten tehnyt! Mimmalle rapsutuksia kovasti.

  VastaaPoista
 2. Todella ihanat ikkunat!
  Tuonne puotiin pitää minunkin heti poiketa...ihania valrauta juttuja...:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, kyllä kannattaa :) Sieltä löytää vaikka mitä!

   Poista
 3. Oi mitkä ikkunat, tuollaisia ei aivan joka paikassa vastaan tule. Uskon kyllä, että vajastasi tulee aivan omanlainen ja ihana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä niin tule vastaan :) Enkä kyllä ehkä ihan itse tuollaisia ryhtyisi tekemään..heh!

   Poista
 4. Huvimajasi on kuin satumetsän keskellä ja keijukaisia siellä varmaan asuukin...
  Taatusti tulee upea vaja!
  Mimmalle talvisia terveisiä Siiriltä ja Ellulta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, paljon keijuja ja kaikenlaisia metsän asukkeja :) Mimma heiluttaa hännällä terveisiä.

   Poista
 5. Inspriraatiokuvasi on mahtava, ja kuuluu minunkin inspiraatiokuviini. Tuollaiset ikkunat olisivat kyllä jotain! Mustikkamajasi on suloinen.

  Saat poimia halutessasi blogistani tunnustuksen :)

  VastaaPoista
 6. Huvimajasi antoi lisäpotkua kesäikävälle, voih! Ja Mimma taitaa arvostaa ostoksiasi. Meidän Viiru on kyllä varsinainen ostosten ylitarkastaja - kaikki, mitä kasseista tulee, pitää tarkistaa - tietysti heti sen jälkeen, kun on ensin tarkistettu itse kassi;)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...