torstai 14. helmikuuta 2013

Ystäville... ♥

Mimmalta ja minulta oikein hyvää ystävänpäivää kaikille blogimme lukijoille! On ihanaa tutustua blogin kautta moniin upeisiin ja persoonallisiin ihmis- ja eläinystäviin. Toivottavasti kaikilla on oikein mukava ja rakkaudentäyteinen päivä! :)
♥ ♥ ♥ ♥ ♥
♥ ♥ ♥

6 kommenttia :

 1. Hyvää ystävänpäivää, te ihanat siellä! Haaveilen siitä, että joskus pääsen näkemään teidät livenä ja tietenkin suorittamaan asianmukaisen hoviniiauksen kuningatar Mimman edessä (sitä pitänee ensin vähän harjoitella!)
  Kyllä tästä rakkaudentäyteinen päivä tuli viimeistään siinä vaiheessa, kun näin Mimman uuden potretin, voi hyvänen aika! Sydämenkuvat on nyt silmissä. Siis niin ihana!! Orvokit, helmet, ... ooh. Täydellinen. Aikamoinen muusa sinulla ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samoin Saila! Olisi kyllä mukava nähdä :) ehkäpä jonain päivänä tapaamme ja Mimma-muusa pääsee sinuun tutustumaan, muutenkin kuin vain tietokoneruudulta tuijottaen. Tuoksut varmasti huumaavasti Mustille ja Ransulle! :D

   Silloin kun sitä uutta kuvaa maalasin niin tuli mieleeni että siinähän olisi pitänyt olla Naukulan mamman Helmi-Orvokki!! Olisi mennyt kissan nimiteema kohdalleen ;)

   Poista
 2. Oi, oi. Minkälaisia mielikuvia :) Oikein hyvää ystävänpäivää teille! Tämä mamma tilasikin teiltä muutaman kortin tuossa taannoin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! No se olit sitten sinä, hieman osasin epäilläkin :D vaikken etunimeäsi tiedä, mutta toisista nimistäsi...

   Poista
 3. Hyvää ystävänpäivää Romppalaan! Toivottelevat Johanna ja Arttu

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...