lauantai 23. maaliskuuta 2013

Ruohomunia ja tuijotuskilpailu

Rairuoho on kasvanut mukavasti reilun viikon aikana. Säästin munankuoria joiden sisään ripottelin multaa ja rairuohon siemeniä. Virallinen valvoja Mimma tarkkailee ruohon kasvua...


 Keväinen vihreys saa jo haaveilemaan kesästä
ja nostaa hymyn huulille.Pakko vielä kertoa tämän aamuisesta tuijotuskilpailusta. Kissaihmiselle ei toki ole outoa että aamulla herää kissansa tuijotukseen tai jopa tassulla mätkimiseen jos palvelija nukkuu liian pitkään. Tänä aamuna Mimma loikoili mukavasti vierelläni sängyssä reilun metrin päässä, ja katseli minua. Otin myös hyvän asennon ja tuijotin Mimmaa takaisin. Mimma kun katsoo aina kaikkia suoraan silmiin hyvin läpitunkevalla tavalla.


Tuijotimme siinä hiljaa toisiamme silmääkään räpäyttämättä varmaan minuutin, sitten Mimma nousi ylös, venytteli, ja lähti tulemaan suoraan kohti, koko tämän ajan suoran katsekontaktin säilyttäen, lähemmäs, ja lähemmäs.....(tässä vaiheessa jo ajattelin että kohta tulee turpaan) Olin aivan paikallani kun Mimman karvaiset kasvot tuijottavine silmineen vain suurenivat ja aivan suoraan lähestyivät omiani, ja sitten.....vaaleanpunainen nenä painautui suoraan minun nenää vasten, ja silmät edelleen tuijottivat omiani. Kyllä nauratti ♥ Kun ei pelkkä tuijotus riittänyt, piti tulla naamalle asti :D Tässä siis tuijotuskilpailumme ylivoimainen voittaja! Mimmaaaaaa! *aplodeja* *herkkuraksuja sataa taivaalta*7 kommenttia :

 1. Ihana Mimma :D
  Aika jännä muuten nuo tuijottavat kissat, ei niitä kauhean paljoa ole!
  Eikös se isolle osalle eläimista ole uhka kun tuijottaa, yleensähän (koti)eläin on se joka väistää! Hyvä Mimma, tuo kertoo luonteesta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se yleensä on uhka eikä ainakaan koiraa tulisi suoraan silmiin tuijottaa, mutta Mimma on aina heti katsonut kaikkia suoraan silmiin hyvin rohkeasti. Hän osaa myös flirttailevan katseen ja äärimmäisen halveksuvan katseen mikäli tyyppi ei ole hänen mieleen :D Tuijotimme kyllä hyvin lempeästi ja Mimma kehräsi kovasti, joten mistään vihaisesta tuijottelusta ei tässä ollut kyse :)

   Poista
 2. Suloinen voittaja!
  Eikös mimma syö ruohojasi...muistan miten meidän kisuli rakasti rairuohoa...niin ja kukkia...:)

  VastaaPoista
 3. Mimmalla on oikein nautiskeleva ilme noiden ruohomunien kanssa:)

  VastaaPoista
 4. Tuijottaminen voi olla merkki myös rakkaudesta? Niin minä ainakin uskon!

  VastaaPoista
 5. Kyllä vain :) lempeä tuijotus

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...