keskiviikko 10. heinäkuuta 2013

Outo kohtaaminen

Menin työpäivän jälkeen isän ja äidin mökille käymään heidän kanssaan kasvimaata tutkailemaan, isä päristeli ruohoja minkä ehti, sateen uhan leijuessa ilmassa. Äidin kanssa mentiin sisälle ja oleskelin mökin sähköttömässä, melko pimeässä olohuoneessa, sitten ollessani puuhellan vieressä alkoi nurkasta kuulua kammottava ääni, lähes puuskuttava, raskastempoinen ja kova sähinä. Kuuntelin vähän aikaa ja ääni vaan voimistui kun menin nurkkaa kohti. Ajattelin ensin että ääni tulee jostain lattian alta. Lähdin ulkoa hakemaan isän, huusin että täällä on kyllä nyt jotain todella outoa. Isä tuli taskulampun kanssa ja nurkasta löytyi tämä iso kyykäärme!! Vieläkin menee iho kananlihalle kun ajattelen sitä ääntä, ja sitä että käärme oli sisällä huoneessa. Onneksi varoitti olemassaolostaan kun olin mennyt vähän liian lähelle ja tunsi tietysti olonsa uhatuksi siellä nurkassa. Tässä kuva käärmeestä kun isä kantoi sen lapiolla ulos. Aivan noin vartti ennen tätä episodia äiti kehui että onneksi on hänen 7 vuotta sitten saama käärmeenpurema jalassa vihdoin ja viimein lähtenyt parantumaan arnikkivoiteen avulla... Onneksi ei tullut uutta.


Tässä loppukevennyksenä jotain vähän kauniimpaa: ritarinkannuksia ♥


19 kommenttia :

 1. HYYYIIIII!!! Uhhuh, uhhuhhuhhhhh!
  Puhh.
  Painajainen: kyy sisällä!
  Uuh. Onneksi se ei purrut ketään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu aika painajainen, vielä kotonakin katselee nurkkia ja kaapinalustoja hieman vainoharhaisena.

   Poista
 2. Helkkari sentään! Sori kamalaa inhoan käärmeitä!!Tulee ihan vilu kun kuvittelee tilanteen..huh

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ihan helpolla mene kananlihalle, mutta täytyy tunnustaa että tänään menin.

   Poista
 3. No ei hitto sentään!! Hyvä ettei alkanut hyökkäyskannalle, huh huh!!

  VastaaPoista
 4. Kamalaa! Kyy keittiössä! Minua ei käärmeet pahemmin ulkona haittaa, mutta painajaisia näkisin minäkin, jos sisälle tulisivat!

  VastaaPoista
 5. Yäääkk! Ihan hirveä painajainen olisi löytää käärme sisältä. Ja minunlaiselleni käärmekammoiselle nähdä edes ulkona. Onneksi kuitenkin puuskutti, jotta osasit varoa.

  VastaaPoista
 6. Aika hurja vieras. Onneksi varoitti, käärmeenpurema ei ole pikku juttu, kuten äitisi hyvin tietää. Mitenkähän kyy on päätynyt sisätiloihin, siellä se on tavallistakin vaarallisempi koska ei pääse pakenemaan. Käärmeen onneksi piditte päänne kylmänä ja toimititte sen vapauteen. Tapasin kasvimaalla pari vaskitsaa ja pelästyin niitäkin vaikka ovat ihan vaarattomia liskoja.

  VastaaPoista
 7. No hui sentään, muistuu mieleen kerralinen kohtaaminen sienimetässä. Juu mutta ritarinkannus on komea, justiisa tuossa naapurin vastaavia ihhailin :)

  VastaaPoista
 8. Varmasti hurja kohtaaminen ja vielä sisätiloissa. Kyykäärmeitä sanotaankin olevan tänä vuonna ennätysmäärä

  VastaaPoista
 9. Voi huhhuh mikä tapaus. Nyt en ikinä pidä ovea auki, tosin pääseehän ne ikkunastakin.

  VastaaPoista
 10. Hui kauheeta!! Enpä ole ennen kuullut, että olisi käärme tullut sisälle. Hyi..tuli aivan kylmän väreet juttua lukiessa ja tuota kuvaa katsellessa.

  VastaaPoista
 11. Huh, huh! Onpa ollut tilanne. Onneksi mitään pahaa ei tapahtunut!

  VastaaPoista
 12. Ktlmänväreet kulkevat selässäni, lukiessani tuota kirjoitustasi ja kuvaa katsellessani...IIIKKK...:)

  VastaaPoista
 13. APUA siis sisällä...IIK, mun pahin painajainen olisi tuo että nyt käärme täällä sisätiloissa. Ei yhtään kiva juttu. Onneksi selvisitte säikähdyksellä.

  VastaaPoista
 14. Hyi helvata!!! Meillä on kans yleensä aina kesäisin käärmeitä pihassa mut tänä vuonna en oo nähnyt yhtään. Onneks! Inhottavia otuksia. Vaikkakin hyödyllisiä ku syövät hiiriä sun muita jyrsijöitä.

  VastaaPoista
 15. Kiitos sympatiasta ystävät ja pahoittelen tästä aiheutuneita kylmiä väreitä sun muista puistatuksia. Ikkunasta tai ovesta ei kärme todennäköisesti tullut sisälle, vaan jossain on vielä joku pieni kolo tukkimatta josta talvella joskus pari myyrääkin on päässyt sisälle. Todennäköisesti on käärme myös seurannut hiiren tai myyrän tuoksua sisälle asti.

  VastaaPoista
 16. Hyi hirveetä sentään. Inhottavaa inhottavampi elukka.

  VastaaPoista
 17. Ei mitään hyi vaan WAU, tosi komea eläin! Toivottavasti jätitte eloon, kyy kun muistini mukaan on rauhoitettu ja mitäpä noita muutenkaan syyttä suotta tappamaan.

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...