sunnuntai 9. helmikuuta 2014

Astiakaapin tuunaus jatkuu :)


Kun kerran aloitettiin niin puuhastellaan sitten oikein urakalla! ;) Tyhjensin tänään yläkaapin astioista ja maalasin kaapin sisältäkin valkoiseksi. Ensimmäinen maalikerros kuivumassa, huomenna saan sen kunnolla peittoon ja paikkailen kuultavia kohtia tarpeen mukaan. Hyllyjä en jaksa enää ruveta maalaamaan, joten päälystän ne jollain kivalla hyllypaperilla tai tapetilla. Nuppejakin voisi vielä jollain tavalla koristella, en viitsi satsata ostamalla uusia nuppeja koska niihin pelkästään menisi 14 x 3-5€/kpl. Kehittelen alustavasti myös ideaa kaapin valaisemisesta kuumentumattomilla ledivaloilla. Saas nähdä mitä uutta tässä vielä keksii! (tai koska into loppuu kesken) Mukavaa sunnuntai-iltaa kaikille! Raportoin jälleen kun homma etenee ;)


10 kommenttia :

 1. Hieno kaappi! Sen muodot tulevat hyvin esiin valkoisena.

  VastaaPoista
 2. No tulipa hieno, täytyy myönää, vaikka olenkin tosi varovainen maalailuissa ;) Mulla sama juttu yhden puunvärisen sohvan kanssa. Haluaisin sen 50-luvun vihreeksi ;)

  VastaaPoista
 3. Hyllyille sopiikin hyvin kauniit paperit...hieno tulee kaapista..:)

  VastaaPoista
 4. Kiitti! Mörökölli: rohkeasti vaan maalaamaan niin tulee mieluinen ;) pieni kevätuudistus piristää kummasti.

  VastaaPoista
 5. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 6. Hieno kaappi, ihana valkoisena, voin jo kuvitella sen valmiina, kerrassaan upea:)
  Mukavaa maanantaipäivää! Terkuin Nina

  VastaaPoista
 7. kaunis..kuinkas bataatti jaksaa??

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvin jaksaa, kiitos kysymästä! Jässikkä ei vielä näytä suurempia elon merkkejä mutta elän toivossa. Halkaistuissa paloissa olen erottavani pientä nypylää alapinnassa joten saattaa olla että niistä alkaa pian juuret kasvaa :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...