torstai 6. marraskuuta 2014

Kaamosvaloja
Matka valaistumiseen on alkanut! Eihän tätä pimeyttä kestä kukaan! Mieliala kohentui kertalaakilla valoverkon ja muutaman valosarjan voimin. Nyt näkee tulla kotiin vaikka pimeän aikaan :) Näkymä keittiön ikkunasta kohentui myös kummasti, on muutakin kuin pelkkää mustaa. Eikä nämä valot tähän vielä lopu. Elän toivossa että saan sähkömiehen ennen joulukuun alkua. Isä kaivoi kaapelit pihametsään jotta sinne saadaan asennettua kaksi tolppapistorasiaa, tarvikkeet ovat valmiina, sähkömies vielä puuttuu. Peukut siis pystyyn että operaatio jouluvalo pysyy normaalissa aikataulussa ;)

9 kommenttia :

 1. Siellä on valo poikineen! Tosi on, että niitä tarvitaan ja kauniitakin ovat. Ikkunasta näkyy tosiaan vain mustaa aivan liian suuren osan vuorokaudesta! Pimeys ajoi minut sisälle puunkaatopuuhista ja kun vilkaisin kelloa, se ei ollut edes viittä. Voi masennus. Tulisipa kevät pian...
  Täytyykin saada huomenna karsittua liian pitkät oksat pihavaahterasta, vasta sen jälkeen voi laittaa valot.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu,m pimeä yllättää kyllä nopeasti. Talvivaihde meni heti päälle kellojen kääntämisen yhteydessä. Kannattaa ottaa vaahteranoksat maljakkoon, jos vaikka jo kukkisivat? :) Minulla oli jo pari viikkoa sitten muutama pajunkissa puhjennut ison pajupuun alaoksiin, heh :P outoa!

   Poista
 2. Oi että on upeen näköistä!!!!

  VastaaPoista
 3. Ihanat valaistukset. Juuri pari päivää sitten mietin, että kun marraskuussa on pimeää, on Todella pimeää. Täällä kun ei luntakaan vielä ole. Eilen sitä vähän satoi muttei pysynyt maassa kuin pari tuntia. Kissat ravasivat sisään ja ulos moista näkyä ihmettelemässä.

  VastaaPoista
 4. Samalaisissa puuhissa olen minäkin ollut, pimeää karkottamassa valoilla. Valot tuovat sitä tunnelmaa pihalle. Kaunista

  VastaaPoista
 5. Kaunista :)
  Minullakin jo jotain viritelty ja toivon mukaan huomenna hieman lisää ;)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...