tiistai 15. syyskuuta 2015

Sarvipään syysasetelma

 

Moni teistä taannoin kommentoi: "Olisit vaan ottanut ne sarvet" kun kerroin kuinka shoppailuun kypsynyt isäni riisti minut kirpparilta aivan liian varhain ja yhdet tuikitärkeät poronsarvet jäivät ostamatta. No, sitkeä sarvipää härkä kun olen, pitihän ne käydä hakemassa kun vain 4€ maksoivat. Pientä silmien pyörittelyä ja "voi hittolainen" -kommentti isältäni tuli kun kuuli minun hakeneeni ne, mutta hetihän näille käyttötarkoitus löytyi. Ne saavat omalla karulla tavallaan koristaa toistaiseksi hempeää syysasetelmaa. Ihanat maksaruohot ja marjakanerva löytyivät Kukka-Riitalta. Sopiva istutuskaukalo syntyi kuormalavan palasesta ja ruosteisesta metallivuoasta. Sekaan heitin vielä muutamat kävyt ja koristeomenat.
Niin syntyi sarvipään syysasetelma.

Iloisia syyspäiviä! ;)


10 kommenttia :

 1. Heh, sitkeä sarvipää ja voi hittolainen :-D Mainio asetelma kylläkin, olet neropatti noissa! Itse kun en saa aikaiseksi mitään koristelua, niin olen aina niin haltioitunut näistä sun taidonnäytteistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, neropattiudesta en tiedä... Kaikenlainen koristelu vaan on niin kivaa :D

   Poista
 2. Hienot sarvet! noihin voi ripustaakin vaikka mitä :D Itse olen ajatellut joskus valosarjaa ja vaikka mitä koristeita.. hieno kukkasetelma!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin voi :D sama ajatus kävi kieltämättä mielessä.

   Poista
 3. Hienoa ett hait ne sarvet..kaunis asetelma. Jummi.

  VastaaPoista
 4. Ohhoh, siinä on päänahkaki mukana! Kaunis asetelma :)

  VastaaPoista
 5. Voi isä-parkaasi, mutta hienon käyttötarkoituksen olet sarville löytänyt. Eija

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...