perjantai 4. joulukuuta 2015

Salaisen jouluystävän 2. paketti


Mikä ihana yllätys tätä pimeän ankeaa loskaista räntäsateentäyteistä päivää piristikään! Salaisen jouluystävän pakettivaihdon toinen paketti saapui tänään ja näin kauniisti se oli paketoitu. Tuli lämmin ja hyvä mieli kauniista enkelikortista ja ihanasti kääritystä paketista ♥ Ja mitäpä joulunodotuksen tykötarpeita sieltä sisältä paljastuikaan ihanan tuoksun siivittelemänä! Tähtianiksia, glögimaustetta, karkkikeppejä, suklaata ja jouluteetä...


...aivan JÄRJETTÖMÄN ihanassa Green Gaten piparirasiassa. Wau! ♥♥♥


Täytyy vain todeta mykistynenä että taisin saada salaiseksi jouluystäväkseni aivan ihka oikean joulutontun pohjoisesta. ;) Ihana piparipurkki pääsee keittiössä kunniapaikalle ihan ympärivuotiseen käyttöön. Kävipä jännästi että minulla on aivan samaa kuviota oleva keittiöpyyhe. Mistä lie on tonttu sen tiennyt. Hih!

Suuren suuri KIITOS ihanalle jouluystävälleni. Molemmat lahjasi olivat todella sydämellä annettu ja tämä vaihto on kyllä ollut minulle tämän joulunajan kohokohta. Ensimmäistä kertaa itse tähän osallistuin ja aion varmasti osallistua myös ensi vuonna jos vaihto taas järjestetään :) Minun pakettini menivät myös molemmat perille vaikka toista pakettia tuo postilakko hieman viivyttikin.
Mukavaa ja tunnelmallista viikonloppua kaikille!

5 kommenttia :

 1. Ihanan jouluyllärin olet saanut. Tuo purkki on aivan ihana.

  VastaaPoista
 2. Kyllä tuli tontulta oikea täsmälahja! Kaunis rasia ja varmasti upeat tuoksut sieltä tulvahtivat tupaan ;)

  VastaaPoista
 3. Voi kun osuikin oikeaan tuo paketti! Taitaa tosiaan olla oikea tonttu, heillähän on kirjoissa kaikkien maut ja toiveet ;-)

  VastaaPoista
 4. Voi kuinka ihana paketti aarteineen!!!

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...