torstai 7. huhtikuuta 2016

Kevättilanne


Tein pienen pihakierroksen illan tullen. Kuvat ovat keväästä huolimatta hieman synkkiä. Kylmä viima puhalsi päin naamaa ja vedet silmissä tihrustin mitä näkyy. Olin hieman huolissani pikkusyreeni Palibinista koska se on hyvin paljaalla paikalla ja pakkaset olivat talvella kovat. Silmut kyllä näyttäisivät melko eläväisiltä, mutta aika näyttää.


Jouluruusunnupussa ei mitään järin merkittävää edistymistä, kuten ei krookuksissakaan. Yhtään sinivuokkoa en ole vielä löytänyt vaikka kuinka olen varovasti kurkkinut. Isän ja äidin pihalta löytyi sentään yksi vaivainen nuppu! Positiivisena asiana sanottakoon kuitenkin pihani lumitilanteesta:

tässä on kaikki lumi mitä on pihallani jäljellä. Noin 20 cm² :)

Sinivaleunikolta poistin talvisuojan. Eipä tästä oikein osaa vielä mitään tulkita, aika näyttää.
Laitetaan loppuun hieman kauniimpia kuvia.


Ostin Mimmalle kimpun ruusuja kun hän kaunosieluna niin tykkää niitä haistella. Kotona sisällä ei ruusut minulla koskaan pärjää, mutta verannan viileydessä ne pysyvät hyvänä. Mimmakin odottaa jo lämpimämpiä ilmoja jotta näköalaikkuna avautuisi ja saataisiin myös paremmin viettää aikaa varannalla. 
Nyt tyydymme katsomaan iltahupina Monty Donin isoja unelmia, pieniä tiloja. Saa edes katsella kun joku toinen kaivaa, kun itse ei vielä voi...


14 kommenttia :

 1. Kyllä Mimma osaa tuan poseeraamisen tairon :) Kasvit on suurinpiirteen samas pistees ku tääläki. Lunta ei oo enää ku paris penkas. Mutta märkää o. Toivottavasti routa saa ny kyyttiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, jalkojen asento, pään asento ja tietysti tärkein, eli se huippumallin katse! :)
   Eipä tämä kevät toisaalta myöhässä ole, sitä vaan on malttamaton. Yleensä täällä krookukset kukkii kuun puolivälissä tai lopussa.

   Poista
 2. Lohduttavaa, että sinun puutarhasi ei ole yhtään edellä minun pihastani! Malttamattomana täälläkin odotellaan ensimmäisiä kukkia. Onneksi on jotakin ajanvietettä, voitin sinun ihanan uutuuskirjasi Tylsältä mörökölliltä! Sen parissa menee aika kuin siivillä ja lisäksi käyn sunnuntaina Helsingin puutarhamessuilla. Ainakin tuttuja bloggaajia tapaamassa.

  VastaaPoista
 3. Sama tilanne on täälläkin muutoin paitsi jäätikköä ja lumikasojen loppuja riittää vielä.
  Voitin uuden kirjasi Suvikummun arvonnassa. Pääsin sitä eilen aloittelemaan iltalukemisena. Monia uusia kasvi- ja hoitovinkkejä löytyi jo :) Kiitos kauniista kirjasta <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onnea voittajalle! Mukava kuulla että kirjasta on hyötyä :) ♥

   Poista
 4. Lumitilanteesi on todella hyvä! Meillä on vielä traktorin kolaamat kasat, mutta muuten lumi alkaa olla enää muisto vain. Minulla on vähäiset kokemukset valeunikoista, mutta viime keväänä istuttamani kaksi taimea olivat kyllä hitusen vihreinä heti lumien alta paljastuttuaan. Toivottavasti unikkosi tuosta vielä vihertyvät ja ruusukkeen keskeltä alkaisi puskea uutta elämää <3 Kevät on ihmeiden aikaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen toiveikas valeunikon suhteen, aika näyttää ja ihmeitä todella tapahtuu keväisin. <3

   Poista
 5. Ihanasti siellä kevät etenee. Onpa upeita kuvia Mimmasta ja hänellä taitaa kukkien suhteen olla sama maku kuin sinulla :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama maku on :D minä en tosin yritä pistää niitä suuhuni...

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...