tiistai 22. marraskuuta 2016

Pimeän päivän piristykset

 

 Päivät ovat olleet sateisia ja pimeitä. Tylsää harmaata kaamosta pahimmillaan. Lumesta ei ole tietoakaan eikä sitä taida näkyä ihan lähiaikoina joten oli aika kaivaa vintiltä huurteinen valkoinen kuusi olohuoneeseen ja sen avulla leikkiä edes hetki että katsoisi talvimaisemaa. Ahdoin sen niin täyteen pinkkejä joulupalloja kuin pystyin ja johan tuli heti parempi mieli. Olen jouluttamisen suhteen vähän sellainen että elän mieluummin täysillä näitä jouluhömpötysjuttuja lokakuun lopulta uudenvuodenaattoon ja sen jälkeen kaikki jouluinen lähtee kertaheitolla ja kevätvaihde pistetään päälle.


Olen aina hieman malttamaton ritarinkukkien kanssa, joten en edes yritä tähdätä siihen että ne kukkisivat juuri jouluaatoksi. Tykkään että niistä saa nautiskella jo pitkin pimeää syksyä ja siksi istutankin ne heti kun vain sipulit käsiini saan. Kasvuvauhdilla on myös huimasti eroa eri lajikkeiden välillä ja nytkin on 3 eri ritarinkukkaa aivan eri kasvuvaiheissa. Hitaimmassa pilkottavat vasta lehdenkärjet, kun puolestaan tämä Gervase avasi jo ensimmäiset nuppunsa.


Näiden kukkien ohella arkipäivää piristi piparien leipominen ja niiden mukanaan tuoma joulun tuoksu. Jotta hyvä joulumieli leviäsi hieman laajemmalle, Kuningatar Mimma ehdotti arvonnan pistämistä Facebookiin, joten jouluisista kissakorteista kiinnostuneita vinkkaankin osallistumaan pieneen arvontaan täällä.

 Leppoisaa viikkoa kaikille!

11 kommenttia :

 1. Ostin itselleni amarylliksen, vaikka iäkäs äitini yritti estellä, kun ei vielä ole joulu. Amarylliksistä pitää nauttia nyt, kun niitä on runsaasti tarjolla. Nyt ja ensi viikolla ja jouluna.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan oikein, niin pitääkin! Juuri nyt tarvitaan kukkia joita ihastella. :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Saa nähdä pysyykö pystyssä kun on niin paljon palloja ;D

   Poista
 3. Kyllä tuollaista joulukuusta katsellessa mieli piristyy. Ja upea tuo ritarinkukka.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, eikä se karista neulasia, ainoastaan glitteriä ;)

   Poista
 4. Hyvä Mimma, ihana arvonta!
  Kaunis kuusi, niin täynnä blingblingiä ja talven taikaa. Oikea amerikkalaisunelma :-D Mutta siis ihana katsella.
  Makeet raidat terälehdissä tuossa amarylliksessä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Välillä pitää vetää jenkkiläöverit :-D mun periaate on että joko aito kuusi hillitysti koristeltuna tai oikein yliampuvasti koristeltu tekokuusi - ja nimenomaan valkoinen.
   Joo, sillä on aika personallinen väritys ja kaunis punaisen sävy.

   Poista
 5. Oletpa taas järjestänyt ihania kuvattavia. Niistähän nyt vallan piristyy. Tosi kaunista!

  VastaaPoista
 6. Ihana tuo joulukuusi ja oooh tuota kaunista kukkasta. Upeita kuvia.

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...