torstai 14. heinäkuuta 2011

Kukkivaa heinäkuuta

Sateet saivat ritarinkannukset taipumaan joten oli pakko ottaa katkenneita maljakkoon ja viedä näyttelytilaani Keijumökille jossa olenkin nyt heinäkuun päivät päivystänyt. Siellä saan niitä tuijotella päivät pitkät :)


Osa päätyi omalle pihalle vanhaan kastelukannuun.Kasvilavoissa rehottaa kaalit, mangoldit, yrtit ja salaatit sulassa sovussa. Romanesque kukkakaalista löytyi ensimmäinen nuppu. Jännittävää! Eipä ole tullut ennen kaalia kasvatettua.

Tänään kylvin uuden satsin salaattia ja retiisejä. Parasta salaattia on kyllä ollut kylvönauhasta kylvetty napakka sidesalaatti jota kokeilin ensimmäistä kertaa. Helppoa ja hyvää! Joka päivä saa tuoretta raikasta salaattia, se on ihanaa.


Päivänsinit kiipeilevät pieniä pihlajan runkoja pitkin - tavoitteena saada "kukkivia pikkupuita" :) Näyttää kuin valo loistaisi kukan keskeltä.


Pääsiäisenä ostettu tulilatva se jatkaa kasvamistaan ja kukkimistaan kasvihuoneessa. Verenpisaran sain lahjaksi ihanalta ystävältä.

Nyt jaksaa vielä tehdä illalla töitä kun varasti pari tuntia omaa aikaa ilta-auringossa, ruohonleikkuussa ja ensimmäisistä punaherukoista nauttiessa!
Kukoistavia kesäpäiviä kaikille! :)

Jalokärhö "Warszawska Nike"

3 kommenttia :

 1. Oi miten hehkuvia valokuvia.

  Kyllä kesä on ihanaa aikaa!

  VastaaPoista
 2. Upeita kesäisiä kukkakuvia! Harmi, että kaatosateet kaatavat niin monet korkeat perennat ennen aikojaan, mutta saahan niistä kauniita asetelmia.

  Helteistä viikonloppua!

  T. Sari Puumulista

  VastaaPoista
 3. Kun sinulla on asiantuntemusta tämmöisten vanhojen talojen kunnostuksesta, niin onko 25 vuotta tyhjillään ollutta taloa mahiksia kunnostaa? Se toimi siis jo reilusti ennen 1940-lukua huvilana.

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...