maanantai 8. elokuuta 2011

Huippulöytöjä

Heinäkuu jäi taas taakse ja Keijumökkinikin sulkeutui taas. Takana mukava kesä ja paljon kivoja ihmisiä. Heinäkuu päättyi meillä perinteiseen markkinatapahtumaan jossa väkeä riitti. Onko mitään sen hienompaa tunnetta kun löytää kirpputorilta tai markkinoilta ihania aarteita? :) Nämä ihanat jutut löytyivät kirpparilta ja oman kylän markkinoilta:

Balilla tehty peili 15 € melko painava, halkaisija noin 50 cm. Täytyy vielä ripustaa se seinälle...

Kirjoituspöydälläni pyörii ja raksuttaa nyt täysin toimiva kello joka löytyi kirpputorilta 5 € (olen aina halunnut tällaisen).

Samalta myyjältä josta ostin peilin, ostin myös toimistoni pöydälle väriä tuomaan tämän ihanan Balilla käsintehdyn turkoosin lasimosaiikkilautsen (10 €).

Ikioma uusi sienikoppa syysretkille!

Lasimaljakko kirpputorilta (muistaakseni 2 €), tuikkulyhty ja huivi jota käytän pöytäliinana torilta (5 €). Kuten näkyy, daaliatkin ovat alkaneet nyt kukkia.

Krassitkin kiipeilevät ja liljat kukkivat. Hyi minua kun kukkapenkkien kitkemiset ovat jääneet niin vähille kaikkien työkiireiden ja marjojen keruun vuoksi. Kukkasipulikuvastotkin ovat ilmestyneet ja kaikkien muiden tavoin yleensä niitä innolla tutkin mutta nyt ei ole vielä se innostus iskenyt...

3 kommenttia :

  1. Upeita löytöjä! Itsekin olen etsiskellyt tuollaista kelloa, niitä oli jokin aika sitten jokapaikassa, nyt ei enää missään... Kuvastoja on tippunut postiluukusta koko viime viikon; ehkä se inspiraatio iskee, kunhan säät huononevat.

    Mukavia elokuun alun päiviä Romppalaan!

    T. Sari Puumulista

    VastaaPoista
  2. Oletpa löytänyt todella kauniita esineitä. Lasimosaiikkivati oli aivan jumalainen, peili kaunis ja se pöydälle laittamasi huivi todella näyttävä. Muiden muassa. Onnittelut hyvistä saaliista!

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...