perjantai 30. syyskuuta 2011

Mimman monet ilmeet

Huomenna tulee viikko täyteen yhteiseloa :) Hyvin on Mimma sopeutunut ja tottunut hyvin myös lähipiirin ihmisiin joita luonani välillä käy. Ruokakin maistuu niin hyvin että pienen kissan muodotkin ovat terveellä tavalla pyöristyneet. Kissojen suojeluun tullessa hän oli kuulema ollut vain luuta ja nahkaa useiden pentujen saannin ja huonon hoidon vuoksi :( Nyt tämä mamma onneksi saa olla "eläkkeellä" kaikesta sellaisesta ja voida muuten vaan paksusti :)

Hähhäää, täällä märään nyt MINÄ!

Koska olenhan maailman nopein sohvanvaltaaja.

Onko toi muka hauskaa... aina kuvia napsimassa.

Emäntä! Eiköhän haeta taas yksi purkki kanaa? NYT!

Viikonloppulukemista! Sattumalta löysin Hemingwayn kissat-kirjan joka kertoo kuvin Ernest Hemingwayn elämästä ja eritoten rakkaudesta kissoihin. Mimman kaltaisia "laivakissoja" monesti kutsutaankin "Hemingwayn kissoiksi" hoska hän oli erityisen mieltynyt monivarpaisiin kissoihin saatuaan yhden lahjaksi laivan kapteenilta. Kissan jälkeläisiä asuu ilmeisesti edelleen Hemingwayn Key Westin kodissa Floridassa. Tulevalle vuodelle ostin jo Paulo Coelhon kalenterin joka toimii samalla päiväkirjana. Taidanpa käpertyä sohvan nurkkaan näitä tutkailemaan, todennäköisesti kirjat kyllä haittaavat erään rouvan syliloikoilua ;) Mukavaa viikonloppua kaikille!

7 kommenttia :

 1. No justiinsa katsoinkin, että onpa Mimmalla isot tassut, vähän niinkuin olis kuusivarpaiset :-) Hemingwaystä ja kissoista en ollut kuullutkaan, mutta nyt tajusin, että Hemingwayllä on monia kissa-aforistemja, joitain taisi olla juuri Naukulankin blogissa.
  Hieno eläkekoti Mimmalla <3 Ja lohikäärmeilme tuossa ekassa kuvassa!

  VastaaPoista
 2. Juu, huomasin, luin juuri samaista blogia äsken :) Mukava aina lukea muidenkin kissaihmisten juttuja. Nuo Mimman ovelat ilmeet eivät kyllä anna ihan todellista kuvaa luonteesta, on niin kiltti ja seurallinen kisu :)

  VastaaPoista
 3. En tiedä mistä johtuu, mutta mun kissojen ilmeet näyttää kuvissa usein jotenkin kärsiviltä, ihan kuin ne ei muka tykkäisi että häiriköin niitä kamerani kanssa. :D

  VastaaPoista
 4. Voi, miten suloinen kissaystävä! Hyvin on näyttänyt sopeutuvan ja taloksi asettuvan. Oikein mukavaa sunnuntaita!

  T. Sari Puumulista

  VastaaPoista
 5. Tiina: tiedän tunteen :D niitäkin kuvia löytyy paljon joistain kissaystävistä. Mimma tosin ei tunnu pahemmin kameraa ujostelevan, nauttii vain huomiosta - ainakin toistaiseksi :)

  Kiitos Puumuli! Kuin myös sinne :) kyllä, on sopeutunut ja tuntuu kuin hän olisi asunut aina täällä ♥

  VastaaPoista
 6. Jee, ostin nyt Kissafanin, jossa on ihana juttu sinusta ja Viirusta (ja ihanat kuvat!) On ne kissaystävät vaan niin persoonallisia kavereita, ihania elämän rikastuttajia. Lehdessä on monta muutakin kivaa juttua, olen joskus aiemminkin sen ostanut, vaikka nimi viittaisi lasten/nuortenlehteen.
  Ja olipa kiva katsoa Mimma Massahurmaajan ihanat ilmeet vielä uudestaan. Seuraavaksi sitten lehtijuttu Mimmasta... tai ainakin monen monta blogijuttua, pliis!

  VastaaPoista
 7. Jee, kiva! Niin oli mukava lehti ja mielenkiintoisia juttuja, etenkin se puuhun kiipevä Iines-tyttö oli aika kova mimmi :D Kyllä varmasti tulee tänne aina Mimma-juttuja joka kerta ;)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...