sunnuntai 25. syyskuuta 2011

Perheenlisäystä: Mimma Massahurmaaja ♥

Takana on melko jännittävä viikonloppu. Luokseni muutti 6-vuotias, 6-varpainen laivakissakuningatar Mimma! Koska rakas Viiru on niin kotiutunut isän ja äitini luokse ja pitää reviiriään siellä, ei hän olisi koskaan voinut muuttaa luokseni enkä olisi edes halunnut pakottaakaan, on hän niin rakas mussukka kotiväelle että ovat kaikki siellä yhdessä onnellisia :) kuitenkin käyn aina rapsutteluvierailulla. Olen kuitenkin niin iso "kissafani" että koti tuntui jotenkin tyhjältä ilman kissaystävää, nyt onneksi sellainen on, ja mikä upea pakkaus onkaan!

Pienen kissan suuri matka otti voimille. Kissa tuli minulle Kissojen suojelu Kisy ry:n kautta, heille suuret kiitokset Mimmasta ja arvokkaasta eläinsuojelutyöstä. On hänen nyt mukava käpertyä viereen sohvalle! Ensimmäinen ilta ja yö takana ja kaikki meni todella hyvin. Hänen majesteettinsa popsi heti 3 purkillista kanaa pitkän autossa vietetyn päivän päätteeksi ja raksuja päälle :) Koko eilisen illan hän seurasi minua herkeämättä pyörien jaloissa ja puskien kehräten koko voimien takaa. Reidet tuli kaikkien pitkäkyntisten varpaiden voimalla möyhennettyä, sylissä istuttua ja poskea hangattua jokaiseen mahdolliseen nurkkaan jotta reviiri on varmasti merkattu.Tänään alkoi jo kiinnostaa hänelle varta vasten rakennettu pörröinen ikkunalauta/makoilupaikka josta on mukava tiirailla puissa juoksevia oravia ja ohiliitäviä lintuja.
Leikittyäkin tuli aika paljon, pallonpyöritystä ja kiusoittimen kanssa kieriskelyä. Se veikin kaikki voimat joten nyt piti saada omaa rauhaa ja vetäytyä kaikkein taaimmaiseen ja pimeimpään nurkkaan sängyn alle. Päivällä kolusin kaikki paikat läpi Mimmaa etsien kunnes tajusin kurkata sänkyyn peiton alle, josta tyynyjen välistä pilkottikin pikkuinen karvanaama :)

10 kommenttia :

 1. Oi, kuulostaa suorastaan super-Mimmalta. :) Ihanaa, että kotiutui noin nopeasti. Onnea uudesta kissaystävästä!

  VastaaPoista
 2. Se on kyllä ihanaa, ehdin mielessäni pelätä jo vaikka mitä. Kiitos :) ♥

  VastaaPoista
 3. Voi, miten suloinen uusi ystävä sinulla siellä on! Hän pitääkin takuulla tiiviisti sinusta kiinni, jos kuusi varvastakin (kynsineen, oletan) löytyy. Erikoinen neito, ja tosi elegantin näköinen nukkuessaankin :-)

  VastaaPoista
 4. Niin pitää, kyllä kynsissä löytyy ;) Todella ystävällinen ja huomionkipeä neitonen.

  VastaaPoista
 5. Onnea perheenlisäyksen johdosta ♥
  Hurmaavalta tapaukselta vaikuttaa Mimma!
  Ihanaa, että hän sai hyvän kodin. Paljon onnellisia kissanpäiviä ja pitkää ikää toivottelen hänelle :)

  VastaaPoista
 6. Onnea!!Ihana uusi perheenjäsen! Hyvää syksynjatkoa teille!!

  VastaaPoista
 7. Kissa tekee kodin. <3 Ihana kisuli. :)

  VastaaPoista
 8. Mimma ja minä kiitämme :) <3 Kyllä, kissa tekee kodin, se sanonta pitää täysin paikkansa.

  VastaaPoista
 9. Onnea perheenlisäyksen johdosta! Kaunotar on!

  VastaaPoista
 10. Kiitos :) ihailen aina teidän Wilma Ilonaa, on hänelläkin niin upeat raidat ♥ Toki Helmi Orvokki on aivan yhtä hurmaava!

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...