lauantai 17. joulukuuta 2011

Jouluruusu ja myyjäislöytöjä


Tänään oli aika paistaa pipareita ja ilmassa leijailee makean mausteinen tuoksu. Lähes kaikista tuli (yllättys, yllätys) kissan muotoisia pipareita. Joulukukkiakin alkaa jo olla kodissa, kuten elämäni ensimmäinen jouluruusu (kuvassa)! Aivan ihanan herkkä kukka ja täynnä pieniä nuppuja.

Torstaina olin oman kylän joulumyyjäisissä myymässä omia keijukortteja ym. mutta tulipa myös tehtyä aika paljon ihania löytöjä. Pitkään olen etsiskellyt sopivaa pannunalustaa rautapadalle ja nyt löytyikin ihana valurautainen alunen jossa alla myös paikat tuikuille.

Lisäksi löytyi ihania asusteita sävy sävyyn - nyt on minulla nähtävästi turkoosi kausi meneillään. Ihanat "siililapaset" olivat vain 4€ ja aivan sopivat.

Mimmalla on puolestaan ollut kotona hauskaa pahvilaatikon kanssa, tämä laatikko on ollut hänen mielestään erityisen hyvä koska se on myös rikki. Pieniä aukkoja on mukava repiä ja sieltä voi räplätä taassuilla kaikkea liikkuvaa. Joskus tosin pitää vaan kelliä ja näyttää hurjalta - kuten tässä, pahvinpala nenänpäällä. On kyllä rouvalle kasvanut paksu turkki (ja kieltämättä myös masu) ihan parin kuukauden aikana :) enää ei ole merkkiäkään riutumisesta.

Mau! Tunnelmallista viikonloppua kaikille!

4 kommenttia :

 1. Voi Mimma ♥ Vampyyrihampaat ja pahvinpala sekä jättitassut viimeistelevät sydämensulattavan hassuus-hurjuus-hellyttävyyden.
  Minäkin hankin juuri jouluruusun, senhän voi istuttaa joulun mentyä pihalle. En ole varma, mille kasvuvyöhykkeelle saakka se menestyy, mutta sen päälle voi kasata talveksi kasan lehtiä pakkassuojaksi.

  VastaaPoista
 2. Mimma heiluttaa tassua ;) Kyllä jouluruusu ainakin täällä on menestynyt talven yli - tiedän siitä että siskoni istutti omansa myös ulos ja viime keväänä kukki huhtikuussa :) eikä ollut suojattu, tosin oli paljon lunta...

  Ostin muuten sinun puutarhakirjasi myös myyjäisistä! Se pisti silmään :) sitä myi Pihakutsut-myyntiedustaja, ihana kirja! Siinä oli tosin vain yksi tosi iso puute: kukkakuvien koristeena ei ollut yhtään Mustia ja Ransua!! ;)

  VastaaPoista
 3. Mimmi on kyllä mainio mimmi tassuineen ja kaikkineen! Jouluruusun äärellä minäkin tänään mietin tovin, ostaakko vai eikö. Pihalla mulla kasvaa vaaleajouluruusu ja toivon sen taas keväällä ilmestyvän, mutta jonain vuonna onnistuin saamaan jouluksi hankkimani kasvin hengiltä huoneilmassa alta aikayksikön. No, ostin vain hyasintteja ja tasetin.

  VastaaPoista
 4. Oikein hyvää joulua Romppalaan!

  T. Sari Puumulista

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...