lauantai 31. joulukuuta 2011

Hyvää uutta vuotta 2012!

Paljon on tapahtunut vuonna 2011. Takana on vuosi täynnä ihania hetkiä, jännitystä, muutoksia, loppuun saatettuja pitkiä projekteja ja uusia ihmis- ja eläinystäviä.

Suurimpia ja mieleenpainuvimpia hetkiä vuodelta 2011 olivat minulle keväällä oman Keijuoraakkeli-korttien ja kirjan julkaisu, joka oli useamman vuoden työn tulos, alkukesällä Romppalan kylpyhuoneremontin valmistuminen sekä vesi- ja viemäröintityöt ja syksyllä lopullinen varsinainen täydellinen muutto omaan kotiin niin että sai oikein postilaatikonkin iskeä tien kulmaan ja roudata kaikenlaiset tärkeät ja vähemmän tärkeät arkipäivän tavarat mukanaan.

Monesta saattaa tuntua hassulta kun ylistän arkipäivän asioita kuten jääkaappipakastinta, sähköhellaa ja televisiota, mutta niistä kaikista on kyllä nauttinut täysin siemauksin. Tiskien tiskaaminen hanasta tulevalla kuumalla vedellä on maailman ihaninta puuhaa (ilmeisesti myös Mimman mielestä, tiskausta pitääkin aina tarkkailla mahdollisimman läheltä). Ei enää veden lämmittämistä hellalla ja kanistereiden kanssa läträämistä. Toki nyt joulun aikana on varmasti moni samaa mieltä kanssani tästä jos on sattunut sähkökatkokset kohdalle ja kämppä ruvennut kylmentymään. Vanhassa puulla lämmitettävässä talossa on kyllä ehdottomasti olo sen suhteen turvallinen, että aina voi laittaa pökköä pesään jos ilmalämpöpumppu lakkaa toimimasta. Leuto syksy on ollut tänä vuonna ihanteellista aikaa lämpöpumpulle, sillä olen nyt pelkästään lämmittänyt.

Tietysti vuoden paras hetki oli varmasti Mimman muuttopäivä luokseni syyskuun lopulla.
Kuningatar tuli taloon.

Tässä hän nyt ravaa tassut töpisten hyvin valppaana, taitaa hieman pelottaa ja mietityttää ulkoa kuuluvat rakettien paukuttelut.

Äsken satoi vähän lunta - puut ovat kuorrutettu valkealla peitteellä.

Kaikkien kyläläisten pihateillä, minullakin, liekehtivät ulkotulet.

Lupauksia en tee – lupaan olla lupaamatta mitään! Tuokoon uusi vuosi kaikille mukanaan uutta energiaa ja kaikkea positiivista elämään. Toivottavasti vietätte sen iloisissa merkeissä! :)


4 kommenttia :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...