lauantai 14. tammikuuta 2012

Hänen majesteettinsa muotokuva

Pienestä Photoshop-askartelusta kehkeytyikin olohuoneen seinällä komeileva kuninkaallinen muotokuva Hänen Majesteettinsa Kuningatar Mimma Ensimmäisestä. Taulu on canvas-printti jonka teetin extra-filmillä, otin heti kunnon kokoisen (60x90cm) kun oli canvas-taulut puoleen hintaan. 
Viime viikolla taulu sai arvoisensa raamit.
Mimma oli silminnähden tyytyväinen mutokuvaansa ja sen jokainen reuna piti poskella merkitä ennen esillepanoa. Hänen korkeutensa on nyt ollutkin (kuten tietysti aina) erityinen kuvauskohde kun mamma sai uuden tehokkaamman kameran käyttöönsä! Paljon löytyy erilaisia tehosteita, kuten mm. kalansilmätehoste joka sai Mimman nassun näyttämään melko hassulle....
...onneksi huumorintajua löytyy ja voidaan yhdessä naureskella näille otoksille.
Toki myös asiallisempia söpöilyotoksia tuli taas monen megan edestä :)

Nyt täytyy rientää sytyttelemään taas tuikkuja sähkökatkosten varalle joita on ollut enemmän ja vähemmän joka päivä, ei onneksi kovin pitkiä. 
Tunnelmallista viikonloppua kaikille! :)


6 kommenttia :

 1. Taidan kopioida idean, on meinaan mauahtava taulu! Vaan eipä Mimmasta muunlaisia saiskaan. ;)

  VastaaPoista
 2. Vau! Siis aivan loistava idea ja toteutus. ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ♥ kyllä saisi teidänkin Helmi-Orvokista aika näyttävän taulun! ;)

   Poista
 3. Ihana! Mimma Ensimmäinen ♥
  Siis mikä mahtava idea ja toteutus, en voi muuta kuin toistaa Naukulan Mamman sanat, ja kun sinulla on vielä tuollainen sisustus minne taulu istuu kuin nenä päähän, haukon henkeä ihastuksesta!

  VastaaPoista
 4. Voi kiitos Saila! Kyllä sinunkin seinälle sopisi vaikka Ransu Shakespeare? ;) Voisikohan Musti olla Bela Lugosi? Niin komeasti aina kuvissa ne valkoiset hampaat välkkyy

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...