sunnuntai 4. maaliskuuta 2012

Kissojen talvimuotia?

 Eräänä iltana viime viikolla iski inspiraatio virkata kun kutoa en osaa. Ajattelinpa sitten olla "kiva täti" ja suunnitelin "siskontytölle" Lunalle trendikkään villapaidan kera pinkkien pitsikoristeiden.Kaula-aukosta tuli vaan vähän liian iso. Luna on hyvin kiltti kissa ja on tottunut kulkemaan valjaissakin moittettomasti, joten villatakin pukeminen ei tuottanut ongelmia :)
Tässä vielä pyöritään ja hyöritään hänen suosikki-kangaskassin kanssa jonne Luna tykkää aina hypätä sisään kanniskeltavaksi. On se sellainen vauva. Jokelteleekin minkä ehtii, naukuminen on lähinnä sellaista innokasta "nannnan naa-lällällää"-ääntä kun minun Mimma puolestaan narauttelee ja örisee karhealla kurkkuäänellä niin että siihen tottumattomat joka kerta pelästyvät :D  Kyllä jokaisella kissalla on omat oudot tapansa. Mimmalle en uskaltaisi edes yrittää pukea valjaita saatikka kaulapantaa, kerran yritin heikoin tuloksin :)
 Tässä vielä terveiset Mimmalta kaikille hänen faneille.
Tämä on kyllä yksi parhaimpia kuvia hänestä tähän mennessä
ja kuvastaa niin ihanaa luonnetta ♥
Leppoisaa sunnuntaita kaikille,
takana ihanan aurinkoinen päivä!
Kevättä kohti! :)

8 kommenttia :

 1. Suoraan Muodin Huipulle ja Huippumalli haussa -sarjaan!:)

  VastaaPoista
 2. Voi miten ihanan neuleen ihana täti on tehnyt. Ja upeat malliposeeraukset. Mutta toi vika kuva on kyllä ihan paras. ;)

  VastaaPoista
 3. Hih! Kiitos vaan vielä Linda-Tädille nutusta! Töppöset vielä kun virkkaat niin saadaan katsella miten tassut nousevat catwalkilla ;))) Luna-neito lähettää terveisiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voisi nousta tassut aika korkealle... Mimma-rouva lähettää myös terveisiä! ;)

   Poista
 4. Jee, taas löytyi kiintoisa uusi blogi. Uusi lukija ilmoittautuu seurailemaan!

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...