tiistai 16. huhtikuuta 2013

Olohuoneen uusi ilme


Nyt se vihdoinkin tapahtui ja olen siitä äärimmäisen iloinen! Kaikkien näiden vuosien jälkeen pitkään palvellut punainen sai väistyä olohuoneesta ja seiniin tuli uusi rauhallisempi ja melko luonnonläheinen värimaailma. Englannista Wallpaper Directistä tilaamani Duluxin Blossom-tapetti saapui eilen. Yksi seinä tapetoitiin sillä ja muut maalattiin tänään. Tapetti on luonnossa juurikin niin kaunis kuin toivoin sen olevan, väri ei tosin ollut aivan niin kirkkaan mintunvihreä kuin kuvassa, mutta olen siitä tyytyväinen, sillä värimaailma on hyvin unenomainen ja rauhallinen. Olen aivan ekstaasissa tämän kaiken vihreyden ja kirsikankukkien keskellä!


Mimmassa muutokset aiheutivat pientä levottomuutta. "Miksi huone on sekaisin ja seinät oudonnäköiset?!?!" Tovin vahdittuaan rouva paineli yläkertaan kirjastohuoneeseen ottamaan päiväunet. Tässä kuvassa näkyy vielä vanhaa punaista seinää ennen maalausta.Seinien väriksi valikoitui Tikkurilan "Tunne värit"-kartasta Mentol-niminen sävy (koodi J442), toinen sävy jota harkitsin oli "Silkkitie" S440. En halunnut ottaa niin vaaleaa sävyä kuin mitä tapetin pohjassa oli.Toinen tapettimalli jota harkitsin oli tämä Aurelia Azure johon kovasti tykästyin, mutta se olisi ollut ehkä liian sekava, enkä oikein tykännyt sen hopeankiiltävistä lehtikuvioista, se kiilto ei olisi sopinut huoneen valoisimmalle seinälle.


Tältä tapetoitu seinä nyt näyttää :) Kyseinen tapetti on muovipintaista ja suoraan seinään kiinnitettävää. Tapettiliima levitettiin telalla seinään ja tapetti suoraan päälle.
Nyt sohva kutsuu tätä väsynyttä mutta onnellista sisustajaa!
Laitan lisää kuvia myöhemmin ♥


Mukavaa iltaa!


21 kommenttia :

 1. Niin suloinen tunnelma! Tykkään kovasti :) Taidan käyttää vielä joskus tuota Mentol-maalia, koska se näyttää täydelliseltä vedenvihreältä.

  Kyllä vain tummanpunainen ja vedenvihreä sopivat yhteen. Tämähän on rohkaisevaa, ja ehkä minäkin yhdistän lempivärini :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Elise :) Tuo oli kyllä hyvää maalia, voin suositella. Värilastu piti täysin paikkansa, punainen peittyi jo yhdellä maalauskerralla ja väri oli todella harmoninen, muttei silti tylsä. Se saa pienetkin punaiset pisteet hehkumaan!

   Poista
 2. Aivan loistavat valinnat ♥
  Tykkään kummastakin, mutta varsinkin tapetista -se on hurmaava!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Pepi ♥ se on kyllä ihana tapetti. Näytti myös hienolta roosalla pohjavärillä ;)

   Poista
 3. Kaunis tapetti ja niin kovin ihanaa siellä!

  VastaaPoista
 4. Upeaa, todella harmoninen, mutta samalla sopivan rosoinen ja viehättävä ilme.

  VastaaPoista
 5. Hyvä, että lähdit tummemmalle linjalle maalin valinnassa, hienolta näyttää. On se hassua miten kissat on usein niin herkkiä kaikille muutoksille. Oon huomannut, että vaikka vaihtaa vain parin huonekalun paikkaa niin minulla kumpikin kissa on hetken aikaa ihan varpaillaan ja ihmetellään silmät suurina "OMG, mitä olet menny tekemään!" :D Toivottavasti Mimmakin elpyy valtakunnassaan tehdyistä muutoksista..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, olen oppinut että aina kannattaa ottaa tummempi sävy - ellei toki pidä kovasti vaaleudesta. Juu, saman olen huomannut :) Kyllä Mimma sopeutui jo hyvin alkujärkytyksestä: seiniin päin uskaltaa jo katsoa ja "tassupalloakin" pelattiin jo olohuoneessa.

   Poista
 6. Voi miten ihanat sävyt, seesteinen ja rauhallinen..kyllä vaan vaikka punainenkin on kaunis niin tuo on minusta kauniimpi..Mimma on ihana niin tarkkavainen ja mukana monessa :)
  Juu malttamattomana täällä odottelen kuvia :)

  VastaaPoista
 7. Ihanahan siitä tuli kuten arvata saattoi! Kyllä nyt kelpaa meditoida harmoonisessa ilmapiirissä ;) Onnea uudelle olkkarille! ;)

  VastaaPoista
 8. Tulipa olohuoneestasi TODELLA kaunis. Ihan sanattomaksi vetää.

  Onneksi olkoon häikäisevästä lopputuloksesta.

  VastaaPoista
 9. Todella kaunista! Punainen sopii ihanasti tuohon seinien värimaailmaan ja siitä syntyy suorastaan palatsimainen tunnelma.

  VastaaPoista
 10. Saitpa todella onnistuneen muutoksen aikaan, hienosti sopii punaisen kanssa ja niinkuin sanoit, rauhallinen fiilis. HIENO!!

  VastaaPoista
 11. Tykkään tosi paljon tuota tapetista, kaunis! Tunnelma on seesteinen ja raikas ja samalla ylellinen :)

  VastaaPoista
 12. Tapetti on aivan IHANA...tykkään kovasti!!
  Ei ihme, että olet tyytyväinen. Ja kyllä Mimmakin pian tottuu...:))

  VastaaPoista
 13. Kiitos kaikille todella ihanista kommenteistanne! :)

  VastaaPoista
 14. OI WAU! Kertakaikkisen kaunis koti ja ihana blogi! Mukana ollaan :)

  VastaaPoista
 15. Todella kaunis tapetti, kukkapylväs ja peili ja muutkin :)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...