maanantai 27. lokakuuta 2014

Paperitötterökranssi
"Töttöröö!" Tulipa väännettyä paperitörtelökranssi Kaikkien aikojen joulu-lehden ohjeen inspiroimana vanhoista kirjan sivuista. Ei huolta, mitään aivan järin arvokasta en silpunnut koristeen uhriksi. Kirjahyllystä löytyy vino pino Valittujen palojen lyhennelmäkirjoja joita olen joskus ottanut kirjakirpputorin ilmaislaarista ja tätä kirjaa oli kaksin kappalein. Kunhan sivut tulee "kierrätettyä" uuteen tarkoitukseen, voisi kansista askarrella vaikka salamyhkäisen säilytysrasian. Ihan ei minun maltti riittänyt täysin tuon lehden ohjeiden mukana toimimiseen, joten tämä on nyt meikäläisen versio askareesta. Käytin sivujen rullaamisapuna leivontaan tarkoitettua kartion mallista voisarvimuottia jotta tötteröistä tuli suurin piirtein saman kokoisia, muodoltaan niistä tuli paljon kapeampia. Kuumaliimapistooliani en löytänyt, joten käytin kiinnitykseen tarrakalvoa. Reunoja hieman tuhrin Vintage Photo-sävyisellä distress-inkillä. Täydellisesti toteutetun esimerkin löytää siskoni blogista. Hän oli yhdessä miehensä kanssa oikein huolella ja ajan kanssa paneutunut tötteröintiin viikonloppuna. Minulle saa nyt kelvata nämä vartissa väkerretyt kranssit :) 

Niin sitä taas siirryttiin talviaikaan! Innolla jo virittelin viime viikolla kaamosvaloksi suuren valopuun etupihan metsään. Pari päivää se loi ledi-iloaan kunnes lauantaina sähkötauluni vikavirtasuojan kytkin (tai mikälie nippale) otti ja hajosi, katkaisten sähköt keittiöstä, kotitoimistosta ja ulkopistokkeista. Tärkeimmät eli jääkaappipakastin ja tietokone ovatkin nyt sitten pitkän jatkojohdon avulla sähköistetty ja tulevassa viikko-ohjelmassa on nuohoojan käynnin lisäksi toivottavasti tiedossa myös pätevän sähkömiehen valjastus.:)

Valoa pimeään ja jaksetaan askarrella!
Linda & Mimma

6 kommenttia :

 1. Upee on!! Ihanaa tehdä noita eikö vaan? Mukavaa päivää!

  VastaaPoista
 2. Hienoja kransseja molemmilla siskoksilla. Ette sentään vääntäneet niitä satasen seteleistä kun tuli lottovoitto kuulemma sinne teidän kulmille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahhah Eija!!!! Kyllä on saatu siitä lottopotista kuittailua kuulla - ihan jokainen kyläläinen :D ja eilen Killinkoski kuhisi toimittajia ihan Iltalehdestäkin asti. Raha se pistää maailman sekaisin - etenkin pienessä kylässä. Ei valitettavasti osunut meidän perheen kohdalle.

   Poista
 3. Minä taittelin samoista kirjoista kaksi telinettä postikorteille ja olen miettinyt mitä kansille tehdä kun ovat niin kauniin värisetkin! Säilytysrasia?..millainen?..muita ideoita! :D

  VastaaPoista
 4. ♥Todella kaunis kranssi! Vau, kiitos siitä Muumi-jutusta. Oiskohan kannattanut jättää ompelematta ;)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...