lauantai 4. lokakuuta 2014

Syksyinen pihakierros
Rapisevia lehtiä jakojen alla, raikas ilma, syysvärejä kaikkialla ja kynttilöitä lyhdyissä lauantai-illan alkaessa hämärtyä... Voisiko ihanampaa olla? Kasvihuonekin on nyt taas siivottu jo valmiiksi kevättä varten. Saniaiset ovat muuttuneet ruosteenruskeiksi, vaahterat keltaisiksi, yllä olevassa kuvassa korallikanukan kaunis syysväritys, se ei koskaan petä! Pihlaja on jo lehtensä karistanut, mutta punaiset marjat roikkuvat vielä oksilla. Haravointipuuhiin en ihan vielä aio ryhtyä, pihallani on pari suurta vanhaa pajua jotka pitävät lehditään kiinni aina viimeiseen asti. Tähän mennessä hankitut kukkasipulit ovat jo maassa, mutta hieman lisää tulppaaneita olisi tarkoitus vielä istuttaa...

9 kommenttia :

 1. Minustakin syksy on niin kaunis ja tunnelmallinen <3 Eilen häkellyin, kuinka muutamassa päivässä luonto on vaihtanut väriä täysin.

  VastaaPoista
 2. Vastaukset
  1. Kyllä puut ja pensaat osaavat aina yllättää :)

   Poista
 3. Oi, ihana mitä värejä puutarhastasi löytyy. Buddha istuu upean puskan keskellä. Juuri tänään ihailin, miten kaunis väritys ulkona on tällä hetkellä kun lehdet on keltaiset ja oranssit ja vielä puussa; on niin valoisaa vaikkei aurinko paistaisikaan. Enkä malta vielä ruveta haravoimaan koska sen jälkeen onkin sitten pimeää. Ja uudet tulppaanit on vielä istuttamatta, "mistress" ja "lady elegant". Viime kesänä "mistress" ehti kukkaan ensin,,,!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kävin myös äsken taas värejä katselemassa eikä ollut enää hetki samanlainen kuin eilen, monet lehdet jo tippuneet. Kylmä viima kävi, ihan talven tuntua... Ihania tulppaaneita! Minäkin tilasin netistä vielä yhden satsin joten operaatio jatkunee ensiviikolla :) Iloisia syyspäiviä!

   Poista
 4. Kyllä tämä suomalainen luonto osaa hätkähdyttää kauniilla väreillään! Ihanasti olet saanut vangittua sävyt kuviisi<3

  VastaaPoista
 5. Todella kauniit värit ja ihana tunnelma!

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...