tiistai 23. kesäkuuta 2015

Hellepäivän huvit


Kun jotain kirpparilta etsii, sen myös todennäköisesti löytää :) Kesäverhot löytyi parilla eurolla kappale ja roikkuvat nyt paviljongissa.  Eiköhän näitä löydy vielä muutama lisää kesän aikana, olen luottavainen.


Kunpa tuolla voisi istuskella pidemmänkin aikaa ilman hyttysten vaivaa... No, ötökät pitävät ihmisen liikkeessä, se on hyvä se! Tänään tuli istutettua ulos esikasvatetut auringonkukat. Aika pieniä vielä ovat, mutta tänä kesänä kaikki on toisaalta vähän myöhässä.


Herkät ja puhtaan valkeat arovuokot ovat kukassa...


...samoin ihana sinitähtihyasintti. Persianpikarililja muuten lopetti kukintansa juuri, kauan se komistus jaksoikin kukkia! :)


Ukkolaukat ovat vihdoin avautuneet. Osa tulppaaneista jaksaa vieläkin sinnitellä. Saattaa olla että huomiseksi luvattu sade vie viimeiset kevään terälehdet mennessään...


9 kommenttia :

 1. Tänä vuonna kesä on ollu kylmä ja sateinen niin kaikki on hieman myöhässä. Mutta kyllä ne kasvaa sitten vauhdilla kunhan ilmat lämpenee. Ja jossain vaiheessa luulisi lämpenevän.

  VastaaPoista
 2. Paviljonki on todella romanttinen ja verhot sopii kuin nokka päähän..sanotaan.
  Arovuokko minulla jo kukkinut. Taas sataa täällä.

  VastaaPoista
 3. Eilisen kesäpäivän jälkeen taas ihmettelee, että suodaanko meille nyt kesää vain päivä kerrallaan, vettä tulee taas nimittäin siihen malliin.
  Laukat on kukassa täälläkin, kaikki muu vain kasvaa muttei kuki, paitsi ne viimeiset melkein metriset vaaleanpunaiset tulpaanit, jotka kaikkia kelejä, tuulia, sateita ja myrskyjä uhmaten edelleen seisovat uljaasti pystyssä! Juhannusruusukin himmailee kukkiensa kanssa.
  Mutta ei se mitään. Silkka lumen poissaolo riittää ilahduttamaan :D

  VastaaPoista
 4. Voi miten kutsuva tuo paviljonki, verhot ovat vallan ihanat!

  VastaaPoista
 5. Oi, miten unelman ihana tuo paviljonki verhoineen. Kyllä kaikki kasvit ovat vähän myöhässä, meillä kukkii juhannusruusussa vasta ensimmäiset ruusut. Toisaalta tänäänhän oikeastaan on alkuperäinen juhannus!

  VastaaPoista
 6. Voi nyt hyvä tavaton kuinka viihtyisä paviljonki! ♥ ♥ ♥

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...