torstai 27. elokuuta 2015

Joulupotut tallessa


Tällaisia kultapalleroita kaivoin pihaltani tänään. Oli harvinaisen puhtaita nättiä perunoita tällä kertaa.  Eli nyt on joulupotut 5min. keiton jälkeen pakastettu että perhe saa taas "uusia perunoita" aattopöytään. Riittääköhän puoli ämpärillistä? :-P Kyllä ne vaan maistuivatkin kaikkien mielestä viime jouluna niin hyville kun ensimmäistä kertaa kokeilin tätä pakastussysteemiä. Puutarhuri Juhalta vinkin alun perin nappasin hänen perjantaipostista ja moni muukin perunansyöjä tuntuu näitä kesämuistoja tekevän :) Vielä on jonkin verran nostettavaa. Siniset perunat Blue Congot on melkein kaikki vielä nostamatta. Voi niitäkin pari ämpärillistä tulla. Ovat kyllä hassun värisiä keitettyinä, vaalean violetteja, mutta maku on hyvä.

6 kommenttia :

 1. Sinä jo ajattelet joulua :-D
  Olen kyllä kuullut tuosta joltakulta muultakin, varmasti on hyvää jouluna! Tai koska tahansa talvella, jouluna on niin hirveästi muutakin syötävää ;-)

  VastaaPoista
 2. Varmasti jouluna maistuvat. Hauska idea. Minun pakastin on vaan jo niin täynnä, että panen potut kellariin. Joskus olisi kiva kokeilla tuota blue kongo- lajiketta.

  VastaaPoista
 3. Tosi nätit potut! Herkkua jouluna...

  VastaaPoista
 4. Voi...olisi pitänyt pakastaakkin uusia pottuja!

  VastaaPoista
 5. IHANAA pääsee taas jouluna herkuttelemaan! Kiva kun jaksoit värkätä ne jemmaan ;) ♥ Minähän olen sellainen "perunakellari" ette pottua menee ja paljon ;)))

  VastaaPoista
 6. Oho, pakaste pottuja! Tuotahan täytyisi melkeen kokeilla. Mulla Blå Kongot jäi tälläkertaa istuttamatta. Hyviä kyllä ovat.

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...