keskiviikko 2. syyskuuta 2015

Päivän kirppistelyt


Tulipa tänään käytyä vielä kesäkirppiksellä kun sesonki alkaa täällä olla jo pikkuhiljaa ohi. Tarkoitus oli vaan käydä tarkistamassa oma pöytä, mutta kuinkas taas kävikään kun oli joissakin pöydissä -50% alelappu niin mukaan lähti yllä oleva erikoinen lampunjalka 7,50€ kotona oli jo sille ihan sopiva varjostin.


Sitten minä purkinkerääjä taas haksahdin! Muutaman euron purkki sekä tarjotin joka oli myös puoleen hintaan 4€, samoin pikari 2,50€ joka on pilkkikilpailun kiertopalkinto 80-luvulta. Kuvittelin jo mielessäni kuinka kivalta siinä näyttäisi keväällä krookusten tai kevätkurjenmiekan mukulat - tai jouluna hyasintti!


Meinasin jo ostaa seinälleni poronsarvetkin puoleen hintaan, mutta isä lähti jo kiskomaan ovelle päin ja sätti että "ei kyllä mitään tuollaisia, nyt lähdetään" :-D Tuli tuossa viimeviikolla jonkinlainen pieni polvivamma kun kuului vaan naks ja poks mutta kipu on onneksi hellittänyt ja pääsen portaitakin paremmin taas kävelemään. Silläpä otin isän mukaan ihan siltä varalta jos jumitan jalkani kanssa kirppiksen portaissa mutta kunnialla selvittiin yläkertaan asti. Kirppikselle kyllä raahaudutaan vaikka viimeisin voimin, mutta kukkapenkkien kaivuu saa nyt harmikseni toistaiseksi vähän odottaa...

15 kommenttia :

  1. Ei huanot ollenkaan sun löytösi!
    Ja mä hatarapää sen kerran kun pääsen kaupoille unohdan ostaa lehden jossa näkyy olevan kivaa kotijuttua :D (tilaus päättyi just eikä kukaan tarjonnut jatkoa, täytyy huomenna muistaa. Tilauskin alkaa seuraavasta taas)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eiköhän niitä lehtiä vielä kaupasta löydy :D Minä aina ostelen vaan irtonumeroita - paitsi joskus jos on joku oikein hyvä kaupantekijäinen niin sitten...

      Poista
  2. Kivat löydöt tosiaan, ja en yhtään epäile, ettetkö olisi väsännyt poronsarvistakin jonkun amppelin tai kattovalaisimen! Toivottavasti polvi kestää, varo äkillisiä kiertoliikkeitä. Tai mistä minä tiedän, en ole lääkäri, mutta tuntuu, että ehkä juuri sellainen voisi olla paha.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hehheh, hyviä ideoita! Mulla on paha tapa vähän jatkojalostaa juttuja...

      Joo, diagnoosisi on aivan oikea ja kiertoliikkeellä se napsahtikin. Nyt pitää vaan kävellä suoraan ja jättää tahattomat riverdance-liikkeet vähemmälle.

      Poista
  3. Vaikka olen täällä blogissa kuvia kotoasi nähnyt, oli mukava niitä eilen tulleesta lehdestä katsella..:)

    VastaaPoista
  4. Tosi kivat löydöt :) Olisit vain ottanut ne poronsarvetkin :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :D kiitos tsemppauksesta, vielähän ne ehtisi hakea!

      Poista
  5. Ihana koti sulla ! Kattelin lehden ja löysin blogin !
    terkut Riitta Helsingistä

    VastaaPoista
  6. Upeat löydöt! Hih. Mä meinasin edellisenä päivänä ostaa sulle ton tarjottimen ;)

    VastaaPoista
  7. Mä olisin napannu ne sarvetkin..hih.
    Onkohan polvessa jotain rasitusvammaa? Mun teki saman ja olen pitänyt pikkasen paussia tuossa maan kaivelussa ja kärräämisessä. Nyt paljon parempi. Eli lepo vaan ja käy lekurin pakeilla jos ei helppaa..

    VastaaPoista
  8. Ihan herkku tämä sun blogi ja ihanan romanttinen ja mielenkiintoinen koti. Seuraavaa postausta odotellen...Hyvää viikon alkua<:

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...