lauantai 17. lokakuuta 2015

Rakkaudesta syksyyn
Syksy täyttyy pienistä ihanista hetkistä ja tunnelmista jotka tekevät siitä ainutlaatuisen vuodenajan. Rakastan callunoita ja koristekaaleja, kurpitsoita ja kynttilänvaloa, käkkyräisiä lehdettömiä puita. Varispariskunta huuteli lentäessään ylitseni kun hiippailin pihalla vielä auringonlaskun aikaan. Vanhaan ruostuneeseen paviljonkikehikkoon viriteltiin jo tunnelmavalot iltojen iloksi. Näihin kuviin tiivistyy meidän viikonloppumme syystunnelmat. Vaikka tänä vuonna ei ole ollut täällä kaunista ruskaa, olen nauttinut ruska-ajasta Pinterestin puolella.
Kuten siellä yhdessä mietelauseessa osuvasti sanottiin:

Shorter days and setting sun,
set the stage for autumn fun.

7 kommenttia :

 1. Ensimmäisen kollaasin oikean puoleisesta kuvasta tulee mieleen Vallilan kangas. Hienoja tunnelmakuvia syksystä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, kelohonkaa varmaan tarkoitat :) luonnossa tuosta näkymästä tykkään, mutta verhoksi se ei oikein sovi - ainakaan tähän huusholliin :)

   Poista
 2. Syksystä nauttimisen taito on lahja! Itse en ole tänä vuonna oikein jaksanut laitella mitään syysistutuksia, vaikka olisivat niin kauniita. Sain muuten käsiini Talo ja Koti-lehden, jossa oli ihastuttava juttu kotoasi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä sitä aina jaksa ja kerkiä, en minäkään mitään suurempia istutuksia yleensä tee, lähinnä aidan parvekelaatikkoon ja havuja rappuselle. :) Kiitos, kiva että tykäsit jutusta!

   Poista
 3. Kyllä syksykin osaa olla kaunis!

  VastaaPoista
 4. Oi, miten kaunista on syksyisissä kuvissasi! Hienoa, että meillä on tämäkin vuodenaika. Ihanaa syksyn jatkoa sinulle!

  VastaaPoista
 5. Hienoo kun näet syksyn noin.täytyy ittekki vaihtaa vähä näkökulmaa.

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...