perjantai 11. maaliskuuta 2016

Kirja ilmestyi!

Eilen oli ilon päivä kun puutarhakirjapaketti saapui Docendolta! Eli nyt voi jo sanoa että kirja on ilmestynyt ja saatavilla myös varmaankin jo monista kirjakaupoista :) minultakin sitä saa tilata nettikaupasta jos haluaa itselleen signeeratun kappaleen. Ihana tunne kun rakas projekti konkretisoituu. Nyt vain toivon että tämä puolivilli kirja tuo lukijoille yhtä paljon kesäiloa kuin se toi minulle itse tekovaiheessa. :) Jos joku on menossa Jyväskylään kirjamessuille tulevana viikonloppuna, Docendon osastolla on hyvät tarjoukset tästä uutukaisesta sekä myös Kevätihmisen puutarhakirjasta. Loppuun vielä suurkiitos teille kaikille ihanista kommenteista joita olette arvontapostaukseen jättäneet, sydäntä lämmittää valtavasti ♥ arvonta-aikaa on vielä sunnuntaille jos et ole vielä osallistunut. :) Mimman kanssa toivottelemme oikein ihanaa ja keväistä linnunlaulun täyteistä viikonloppua kaikille!

22 kommenttia :

 1. Upea tunne varmasti, kun saa oman kirjan käsiinsä!

  VastaaPoista
 2. Onnea uudesta kirjasta :) Keväistä viikonloppua myös!!

  VastaaPoista
 3. Onnittelut! Kansi näyttää ihanan kesäiseltä ja uhkealta.

  VastaaPoista
 4. Paljon, paljon onnea uuden kirjan johdosta!!! ♥ Olipa hyvä, että mainitsit vielä tuosta arvonnasta, muuten se olisi mennyt minulta vallan ohitse!

  VastaaPoista
 5. Ihana tunne varmasti. Onnitteluhaleja tuhat.

  VastaaPoista
 6. Onnittelut uurastuksen saamisesta kauniisti kansien väliin.

  VastaaPoista
 7. ❤️❤️❤️Onneks olkoon❤️❤️❤️

  VastaaPoista
 8. Onnea, Kirja näyttää niin houkuttelevalta.

  VastaaPoista
 9. Syöksyin aamulla Helsinkiin päästyäni heti Suomalaiseen Kirjakauppaan. Kärryillä odotti kasa kirjoja, mm. eräs puutarhakirja. Myyjä kyseli toiselta, voiko nämä laittaa paikalleen. Odotin hetken ja kun myyjä kysyi, voiko hän auttaa jotenkin, sanoin,että taidat juuri laittaa esille sitä kirjaa, jonka haluan nähdä. "Joo, tämä näyttää ihanalta", totesi myyjä kirjoja asetellessaan. Ja todella ihanalta näyttikin! Herkuttelin selailemalla kirjaa ja ah, niitä kuvia, kuten se lopussa oleva venetsialaiskuva. Mikä tunnelma! Nyt vain onnittelemaan, että kirja tulee postissa ja pääsen myös lukemaan sitä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Eija :D mukava kuulla että ovat jo hyllyssä asti! Kirjasi lähti tänään postiin joten on varmaankin maanantaina perillä :)

   Poista
 10. Mahtava juttu tuo kirja ja kylläpä se näyttääkin niin houkuttelevalta :). Onnea, Linda!

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...