lauantai 20. toukokuuta 2017

Sinivalkoinen keväthetki
Kevät tuntuu vihdoinkin saapuneen! Kauan sitä onkin saanut odottaa. Juuri nyt kukassa ovat vasta scillat, kevättähdet ja muutama hassu narsissi. Normaalisti narsissit ovat tähän aikaan jo melkein kukkineet ohi. Paljon on siis vielä odotettavaa! Suloisimmat kevätkukat kaipaavat kameran kautta hieman lähempää tarkastelua jotta niistä pääsee kunnolla nauttimaan.

Viimeisen parin päivän sisällä luonto on kyllä silminnähden vihertynyt. Lehdet alkavat pikkuhiljaa puhjeta. Tulppaaneille vuosi on tainnut olla melko huono. Joissakin paikoissa ovat todella näivettyneen näköisiä ja pieneksi jääneitä alkuja joista tuskin tulee mitään. Kastelu on nyt avainasemassa, sen verran kuivaa on ollut. Ukkolaukkoja istutin onneksi syksyllä paljon ja ne kasvavat kohisten - ensimmäiset nuput ovat jo näkyvissä. Kukkapenkkien suurempi kunnostus ja uusien jo hankittujen taimien istuttaminen saa vielä hetken odottaa, sillä syksyllä istuttamieni uusien taimien elonmerkkejä odotellessa en uskalla pahemmin penkkejä tonkia jotten vahingossa sörki ylös tärkeitä taimia.

Ilta-auringon lämmittäessä on kuitenkin mukava suihkutella istutusalueita ja kuunnella lintujen kevätkonserttia. Ehkä pikkuhiljaa siitä jälleen alkaa uusi into puutarhatöihin ja se kauan kadoksissa ollut villi vihertunne palaa sydämeen. Pihatyömaalla on pohjatyöt melkein valmiina uutta kasvihuonetta varten ja kasvihuoneen osatkin jo saapuivat. Se tietää siis jälleen aikamoisen palapelin kasaamista, mutta onneksi tiedossa on lempeitä kevätpäiviä ja -iltoja. Siitä hieman enemmän kun projekti etenee. 

Nautitaan keväästä ja sen pienistä ja hieman suuremmistakin hetkistä täysillä! Blogipäivitykset ovat jääneet minulla viimeaikoina hieman harvoiksi, mutta Instagramin puolella tulee oltua ahkerammin ja uuden paremman älypuhelimen innostamana, joten nähdään myös siellä puolella! ♥ ;-)

7 kommenttia :

 1. Niin kaunis sininen lautanen - syöpyi kauneuksien muistilaatikoon syvälle aivoihin silmien eteen katseltavaksi pitkäksi aikaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, ihanasti sanottu ♥ jokaista keväthetkeä tulee vaalia muistoissa.

   Poista
 2. Kyllä on odotettukin, mutta nyt se on täällä! Melkein voisi jopa kesäksi sanoa. Ihanat kuvat ♥

  VastaaPoista
 3. Aivan uskomattoman kauniit kuvat!
  Sininen on nimittäin lempivärini. <3

  VastaaPoista
 4. Ah, mitä kuvia! Minulle on tullut viimepäivinä vastustamaton halu etsiä maisema-astioita, eikä tämä helpottanut sitä.

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...