maanantai 2. lokakuuta 2017

Kirja-arvonnan voittaja selvillä!


Mimman karvanyrkki on heilahtanut ja onnentassu sieppasi arvan suuren osallistujamäärän joukosta. Kiitos kaikille osallistuneille myös ihanista kommenteistanne. ♥ Oli mukava lukea mitä kaikkea ihanaa rakastatte syksyssä. Tunnustan että ihan samoilla linjoilla olen myös. Ihanat ruskan värit, kukkasipuleiden piilottelu ja tuikkujen kanssa tunnelmointi ovat juuri niitä ihanimpia asioita tässä vuodenajassa. Kirjapalkinto matkaa tällä kertaa kommentoijalle nimeltä Johanna, joka taitaakin olla varsinainen syysihminen:

"Syksyssä oikeastaan kaikki on ihanaa. Huonolla säällä on mukava käpertyä sohvan nurkkaan neulomaan kynttilänvalossa. koistinen.johanna@gmail.com"

No, nyt Johanna saat myös käpertyä kirjan kanssa sohvannurkkaan, sillä sinulle lähtee Puutarhan syksy, kodin lämmin joulu, ja toivon mukaan näet lukea siellä kynttilänvalossa. ;-) Paljon onnea voittajalle, laitoin sinulle s-postia. Syysiloa teille kaikille alkavaan viikkoon!
- Linda & Mimma

3 kommenttia :

  1. Ihanaa! Tähän oli täydellistä herätä näin maanantai-aamuna, kiitos! Syysiloa myös teille ja rapsutuksia Mimmalle :) t. Johanna

    VastaaPoista
  2. Onnea voittajalle ja rupsutuksia onnettarelle!
    Kuulaan kauniita lokauun päiviä sinne!

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...