perjantai 29. syyskuuta 2017

Kurpitsaa ja kukkasipuleitaPerjantaiaamu valkeni kovin usvaisena, mutta illan tullen pieni hetki rannalla paljasti kauniin peilityynen heijastuksen, keltaiset koivut auringonvalossa sekä vastarannan puheliaat, kisailevat joutsenet. Näkymää katsellessani joutsenia lensi myös pääni yli matalalta, rakastan sitä tunnetta ja etenkin ääntä, kun voi oikeasti kuulla niiden suurten siipien voimalliset humisevat iskut. "Thump, thump..." melkein kuin sydämenlyönnit. Syyshetkien parhaimmistoa. ♥

Kiireinen työviikko on takana, joten ilolla heittäydyn viikonlopun viettoon. No, työkiireeni taittajana ei ole järin fyysystä sorttia, lähinnä pään sisäistä vauhtia piisaa ja fyysisesti hiirikäsi ja niskat joutuvat välillä koville. Ihan fyysisessä ja henkisessä "kuntoutusmielessä" taidan täyttää viikonloppuni tulppaanien piilottelulla ja teehetkillä kera mausteisen myskikurpitsakakun (jonka reseptin muuten löydätte kirjastani).

Antoisaa viikonloppua kaikille ♥ ja muistakaahan vielä osallistua arvontaan alemmassa postauksessa. Aikaa on sunnuntaihin klo 24.00 asti.

8 kommenttia :

 1. Mahtavat kuvat syksyisestä järvestä joutsenineen.

  VastaaPoista
 2. Sulla taitaa olla taas valtava kasa tulppuja :) Ihanaa ruskaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei niin paljoa kuin aiempina vuosina, mutta eipä sitä tiedä jos joku sipuliale vielä osuu kohdalle…

   Poista
 3. Ihanat mmaisemat ja syksyinen tunnelma!

  VastaaPoista
 4. Kaunista, nostalgisen sävyiset kuvat.

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...