sunnuntai 3. syyskuuta 2017

Mimma & Morris

Mimma täällä terve. Näkeehän teitäkin pitkästä aikaa. Tulin kertomaan kamalasta koettelemuksesta jonka mamma järjesti olohuoneessa. Mulla oli sillon just tää ilme. 8-(  Olen huomannut että tuo palvelija saa aina noin kolmen vuoden välein jonku ihme kohtauksen. Se alkaa siirrellä tavaroita paikasta toiseen ja koko huone pyörii ympärillä. Jotain outoa oli jo aikasemmin aistittavissa kun se puhu mulle jostain Morrisista. Ajattelin että nytkö meille tulee jotain kamalia vieraita joista mä en yhtään tykkää. Ja sit joku Pimpernel, kuulosti sekin vähän epäilyttävältä. Ajattelin että paras lähteä varmuuden vuoksi yläkertaan ottamaan päiväunet kun se Morris on kerran tulossa. Jotain kolinaa alakerrasta kuului ja vaarikin tuli käymään jossain vaiheessa. Sitten kun menin alakertaan, kaikkein pahin kuviteltava asia oli tapahtunut.

Mun ikkunapeti oli kadonnut!!! Vähän aikaa piti nykiä ikkunan alla ja miettiä kun ei ollu paikkaa mihin hypätä. Miten mä nyt sitten ulos näkisin? Mun Twitterwindows oli ilman platformia. Käsittämätöntä. Sitten kohta palvelija näytti mulle sitä Morrisia ja lässytti jotain että Kuningatar saa arvoisensa tapetit, se olikin vaan joku rulla. Mut mä sain sen pahvilaatikon. Sit alko rullaaminen.


Ei se sit loppujen lopuksi niin paha juttu ollutkaan. Tajusin että kun kohta on talvi, niin me saadaan silti katella kukkia ja vihreyttä joka päivä. Ja lopuks mä sain sen oman paikkani takaisin. Huh, kyllä se oli täpärä tilanne. Sain mä sit hyvityksenä uuden peitonkin twitterwindowsin eteen. Se oli niin hyvä että nukuin siinä sit koko illan. Piti varmistaa ettei koko sänky katoa alta kun silmä välttää.

En tiedä oliko se kohtaus tässä vai mitä tuleman pitää. Jotain se mamma höpisi kauhuissaan että nyt on toinen seinä ihan kamalan väärän värinen ja sit se teippaili nurkkaan jotain värilastuja. Osotteli tuota ylimmäistä lappua että sitä pitää hakea litra. Nyt ei parane enää mennä yläkertaan nukkumaan, pidän asioita silmällä ettei mun tavarat taas katoa sillä välin... Sen William Morrisin kuulema väitetään sanoneen, että kodissa ei pitäisi olla mitään, mistä ei ole hyötyä tai mitä ei pidä kauniina. Kun mä kuulin sen, niin tajusin että sehän oliki ihan fiksu mies. Mun paikkaani ei sit mikään täällä uhkaa koska oon maailman kaunein kissa. Palaillaan tyypit...
-Mimma


18 kommenttia :

 1. Kiva juttu ja niin kaunis tapetti! Mimmankin elämä rauhoittui ainakin joksikin aikaa!

  VastaaPoista
 2. Voi pientä prinsessaa! Olipa sinulla melkoiset kauhun hetket, onneksi rauha palasi tupaan! Ihanat tapeetit mamma on laittanut ja mukavaa kun sait noin kauniin peiton silkkipeppusi alle (meillä on ihan samanlainen ja tykkään siitä niin paljon :D). Siinä on mukavaa katsella maailman menoa ja paistien lentelyä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Peitto on hyvä, vaikka ei olekaan ihan yhtä pehmeä kuin pehvani. Liha laulaa ja paistit lentää, se on kivaa se.
   -Mimma

   Poista
 3. Onneksi Morris ei ollut tuon vaarallisempi vieras. Pimpernel on Morrisin tapeteista mun lemppari!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaikki Morrisit ovat niin ihania joten tämä oli pitkään hautunut unelma. Vuoden päivät katselin tapettinäytteitä ja tämä kyllä puhutteli eniten väriensäkin puolesta. Klassikko... :)

   Poista
 4. "Joo, noi mammat saa säännöllisin väliajoin tollasia sisustuskohtauksia ja silloin kissojen elämä järkkyy hetkeksi ihan totaalisesti. Oon kyllä huomannut, että jos sen kohtauksen vaan koittaa sietää, lopputulos on yleensä kissankin kannalta ihan hyvä. Aika hienon tapetin mammasi laittoi. Voisin hyvin tulla kanssasi seikkailemaan ihanaan kukkaishuoneeseen."
  -Juuso-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vertaistuesta komea Juuso, sinä ymmärrät minua, kanssasi olisi varsin mieluisaa seikkailla. *kurr*
   -Mimma

   Poista
 5. Ny on sitte Kuningatar Mimmalla arvoonensa tapeetti, toooosi hianostunu :)

  VastaaPoista
 6. Kauniin tapetin oot laittanu. Kiva kirjotus Kuningatar Mimmasta. Meillä ei oo nyt kissoo, muatilalla ol Juuso poika joka pit koirankin kurissa. Kun luen juttuja kissoista tiällä blokissa, niin aina ajattelen Juuso poikoo. Sekin ol arvonsa tunteva ja hyvä kissa kaikinpuolin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Otan osaa Juuson menetykseen ♥ kyllä rakas kissa vie ison palan sydämestä ja jää ikuisesti muistoihin. Jokainen on oma persoonansa. Kissoilla on joskus kyllä auktoriteettia vetää koiraa kuonoon. ;)

   Poista
 7. No järjästipä se palvelija sinulle sydämentykytystä....ja noin vaaraton se Morris sitten olikin...vaaraton, mutta tosi kaunis!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kyl se mamma loppujen lopuksi aina tekee kaikki jutut ihan vaan mun takia.
   -Mimma

   Poista
 8. Hienosti kerrottu, Mimma! Mutta mitä muuta kuningattarelta sopiikaan toivoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mimma on hyvin verbaalisesti lahjakas kisu ;) puhetta tulee koko ajan...

   Poista
 9. OOOOOH nyt sinulla on se tapetti! On se kyllä NIIN ihana! Mimman arvolle sopiva!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, nyt se on siinä, tarpeeksi kauan tapettinäytettä tuijotettuani. :D Yhden seinän raaski laittaa. Tilasin englannista niin tuli vähän edullisemmaksi.

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...