torstai 24. kesäkuuta 2010

Iloista keskikesää kaikille!

Pitihän Viiru ikuistaa myös maalaukseen, tässä hengailemassa vihreäsiipisen keijun kanssa. Hieman epätodellinen kuva kyllä siinä mielessä että jos Viiru tuollaisen keijun näkisi, olisi se pian entinen keiju. Tassuilla kun pitää huitoa kaikkea pientä mikä liikkuu (ja syödä se). Pari kertaa olen nähnyt sen syövän suurella innolla myös yöperhosia ja kovakuoriaisia :/ yök...

Keskitytään me ihmiset juhannuksena grillailuun ja Suomen suvesta nauttimiseen, iloista juhannusta kaikille blogini lukijoille! :)

5 kommenttia :

 1. Ihana :-)
  Enkelikissani Viljo harrasti perhosia. Ystävälläni oli yöperhospyydys ja Viljo vietti monet yöt sen ääressä napaten pyydykselle tulevat yökköset. Eipä tainnut lajien tutkimuksesta tulla paljon mitään... Mietin usein, että perhoset eivät varmaan maistu miltään. Ehkä niiden viehätys olikin sipsityyppisessä rouskeessa..?
  Rapeaa juhannusta!

  VastaaPoista
 2. Kiitos :)
  Niin, vaikea sanoa kun ei ole koskaan maistanut, tuntuu kyllä että meikäläisellä voisi yökkösestä tulla toisenlainen yökkönen kylään...hih. Rapeaa juhannusta myös, itse asiassa juuri tässä vähän rouskuttelen, Pringlesiä onneksi ;)

  VastaaPoista
 3. No nyt kyllä meni sipsien himo...hah! Oikein ihanaa keskikesän juhlaa ja silmät tarkkana, se on keijujen yö ensi yönä!

  VastaaPoista
 4. Iik, en ole kuullutkaan, että kissat popsivat myös perhosia ja koppiksia... Onneksi syön harvemmin sipsejä ; )
  Hauskaa juhannusta sinullekin !

  VastaaPoista
 5. Piitu ja Sariw: Kiitos samoin! :)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...