keskiviikko 30. kesäkuuta 2010

Keijumökki avoinna!


Niin se taas tuli heinäkuu kohdalle. Itselleni se tietää "kesäduunia" poissa tietokoneen ääreltä ja kesänäyttelytilani Keijumökin avautumista täällä Killinkoskella. Pieni taidepuotini on auki nyt neljättä vuotta heinäkuussa. Innolla jo odotan huomista ja paikat alkavat olla jo hyvässä kunnossa. Korttitelineet paikallaan ja taulut seinillä. Äsken vielä väkersin viimeisiä kirjanmerkkejä iltapuhteena. Mukava tavata taas tuttuja ihmisiä joista on vuosien mittaan tullut vakiokävijöitä mökilläni ja tietysti aina uusia mielenkiintoisia tuttavuuksia :)

Luonto on aina ollut minulle hyvin tärkeää joten siksi keijuista on muodostunut vuosien aikana se teema maalauksissani joka inspiroi eniten. Luonnossa on villiä voimaa ja mystiikkaa joka herättää mielikuvituksen. Tänään juuri katselin kuinka ensimmäiset kauniin violetit siperiankurjenmiekan kukat olivat auenneet, heti tuli mieleen että niistä saisi hienot siivet jollekin pienelle ja ylväälle keijulle...

Mikäli tie vie Virtain tai Ähtärin suuntaan, niin poiketkaa toki myös tänne välimaastoon Killinkoskelle morjenstamaan :) Pieni punainen tupa eli Keijumökkini sijaitsee Killinkosken Wanhan nauhatehtaan historiallisen miljöön välittömässä läheisyydessä ja on avoinna 1.7.-31.7.2010 ma-pe ja su 12-17, la 12-14. Wanha tehdas itsessään on mielenkiintoinen nähtävyys, siellä on mm. Pohjoismaiden ainoa nauhateollisuusmuseo, Suomen Kameramuseo - Kamerataivas valokuvanäyttelyineen, kirpputori, kirjakirppu, museokahvila, taidenäyttelyitä, Wanhanajan parturi-kampaamomuseo ja "Nostalgiset lelut" nalle- ja leluaiheinen näyttely. Kaikkiin kohteisiin on vapaa pääsy, joten paljon on nähtävää kylällämme :)

Heinäkuun jälkeen keijuhommat eivät suinkaan lopu, sillä jatkan laatimani Keijuoraakkelin työstämistä Delfiini Kirjat kustantamon kustannustoimittajan kanssa. He sureksi ilokseni hyväksyivät alkuvuonna lähettämäni käsikirjoitukseni, joten Keijukortit ja niihin liittyvä pieni opaskirja ilmestyvät näillä näkymin jouluksi 2010 :) vielä tosin on teksteissä hiomista ja lisää keijuja maalattavana, mutta nautin siitä todella paljon.

Näiden kesäisten "keijuterveisien" myötä toivotan kaikille mukavaa heinäkuun alkua mikäli en nyt blogiani ehdi kovin tiiviisti päivittämään :)

1 kommentti :

  1. Tiedä vaikka reissussa olessani poikkeaisin, hyvää kesäduunia ja iloisia asiakkaita.

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...